Harri Heliövaara - kohden top100 dubbelirankingia


#416

Lucan isä on investointipankkiiri.


#417

Kiina Challenger 80, karsinnat
Harri Heliövaara - Luca Margaroli (SUI) 2-6, 6-3, 6-1

Tosi nihkeästi lähti liikkeelle, mutta tuli siitä sentään lopulta voitto. Parempaa pitää esittää pääsarjassa jos meinaa pärjätä. Vastaan arvottiin perushaastajajyrä, Guilherme Clezar (BRA) ATP-sijalta 259. Viime kaudelta kaksi semiä ja kuusi puolivälierää eli tasaisen varmaa suorittamista.


#418

Kiina Challenger 80, 1. kierros
Guilherme Clezar (BRA) - Harri Heliövaara 7-6(1), 6-3

Noh, numeroiden valossa odotettua parempi taistelu Harrilta. Päälajissa avauskierroksella on myös haastetta sillä kolmossijoitettu pari Balaji/Verdugo on ihan hyvää tasoa. Balajille Harri hävisi jo helmikuussa Thaimaassa.


#419

Kiina Challenger 80, 1. kierros
Balaji/Hach-Verdugo - Heliövaara/Podlipnik-Castillo 7-5, 6-7(3), 10-8

Ei tule voittoja, ei. Harri/Hans oli askeleen perässä suurimman osan ottelusta; ensimmäinen erä olisi voinut mennä hyvinkin selvin numeroin vastustajalle ja toisessa heillä oli jo ottelupallo. Mutta sitten toisen erän tiebreakissä Harri/Hans keksi jotain uutta, asetelma kääntyi päinvastoin ja toisen erän viemisen lisäksi H/H meni ottelu-TB:ssä nopeaan 4-0 johtoon. Mutta eipä se johto sitten valitettavasti kestänyt.


#420

Pienestä nämä viime ottelut ovat olleet kiinni ja voisi kuvitella kun pari tulee tutummaksi sekä yhteispeli paranee niin nämä tiukat matsit alkavat kääntyä toiseen suuntaan


#421

Balaji/Hach-Verdugo etenivät lopulta finaaliin, jossa hävisivät Harri/Hansin viime viikolla pudottaneille Saville/Purcellille. Eli siinä mielessä Harrin peli parinsa kanssa pyörii ihan hyvin, kun kummallekin noista hävisivät vasta matsi-TB:ssä. Toivottavasti se viimeinen pykälä löytyy vielä, jotta nämä saadaan käännettyä voitoiksi.


#422

Onko Harrin tulevasta mitään tietoa?


#423

Heliövaara parinaan Luis David Martinez Murcian challengerissa, vastassa Gakhov/Lopez Perez


#424

Harri pareineen hävis 4-6 4-6.


#425

Oli kyllä aikas ponnetonta peliä , helppoja virheitä liikaa.


#426

Aika haeskella “työrukkaset” käteen ja alkaa “oikeisiin” hommiin???


#427

Harrin viime vuoden “voitto-partnereista” Patti palasi tällä viikolla kehiin, Henri keskittyy kaksinpelin top100 rajaan ja Nielsen aloittaa juuri Marokon ATP:n valloituksen. Miten ihmeessä tuo kaikki pääsi valumaan käsistä?


#428

Harri ja Henri Laaksonen pelaavat jälleen parina Sarasotan Challenger 100 -turnauksessa tällä alkaneella viikolla. Tulisiko vaihteeksi kvartsi- tai jopa semifinaalipaikka?


#429

Nyt vaihtuu kurssi! Harrin neluri ja Henrin kaksari loksahtavat paikoilleen. Tiedä vaikka Harriakin kiinnostaisi ATP-piste tai pari kun Emil niitä rupes niittämään…


#430

Harrille Sarasotan haastajakisan pääsarjassa vastaan Guilherme Clezar (BRA). Vaikka tuo onkin ihan hyvällä ATP-sijalla (244) niin kyllä voi sangen hyvänä arpaonnena pitää, sillä Clezar on voittanut tänä vuonna vain kaksi ottelua. Toinen niistä oli miesten edellinen kohtaaminen Kiinassa maaliskuussa, jolloin Harri hävisi 6-7(1), 3-6. Täydet mahdollisuudet voittoon tällä kertaa.

Matsi tänään klo 17.


#431

Tallahassee 1. kierros: HH/Lawson voitti 2. sijoitetun jenkkiparin 76 36 10-7.


#432

ATP-turnausvoittaja kaatui.


#433

Heliövaara/Lawson vs Goransson/Reese klo 21.00 tänään.
Livestriimi tiedossa.


#434

Saa nähdä miten Harri pareineen pärjää Göranssonia vastaan, jonka kanssa HH:lla on kauden toistaiseksi paras tulos (W-W-L, semeihin asti Chennaissa). Göransson on tässä välissä jo kerennyt yhden turnauksen voittamaan.


#435

Harrin parina toiminut Poplipnik-Castillo myös Kiinassa päässy finaaliin ja tällä viikolla on jo välierissä