Indian Wells 2017

Kirjoittakaa tänne mietteitä turnauksesta ja peleistä, jos siltä tuntuu. Seuraan tätä ketjua koko turnauksen ajan, eli lukija ainakin löytyy mietteillesi.

Ite just tilasin kanavapaketin, että pääsee seuraamaan tätä turnausta. Nää kaks tämän kuun jenkki-turnausta kuuluu mun lempiturnauksiin kiertueella.

Vetojakin olen laittanut otteluista veikkauksen kautta. Teidän vedoista olisi kiva kuulla, jos olette uhkapeliin taipuvaisia kuten minä. :cold_sweat:

Jokohan se Madison Keys jo viimein löisi itsensä läpi tässä turnauksessa. Kauan olen jo sitä odotellu ja alkaa olla jo viimesiä hetkiä. Ja saas nähä mitä Nick Kyrgios keksii meidän kaikkien viihdykkeeksi. Ainakin varmasti sitä järjetöntä syöttö-pommitusta, jos ei muuta.

Delbonis ja Medvedev lapulle. Niihin löytyy hyvät perustelutkin, IMO Medvedevin ei pitäisi olla tässä yli 1.40 voitosta ja eilen sain 1.57. Bonis taasen hyötyy näistä hitaista olosuhteista, ja viime vuonna 4.kierrokselle täällä kaataen Murrayn matkalla. Myös Kuz tosi surkeassa vireessä, ja en usko että se syöttö tulee olemaan niin iso ase näissä olosuhteissa. Myöskin 2-1 keskinäiset Bonikselle :wink:

Odotan, että Wawrinka putoaa aikaisin, ellei jopa ekassa matsissa grindaaja Lorenzia vastaan. IW ei ole ollut kovin hyvä turnaus Stanille ja epäilen, että ei ole kovin motivoitunut tähän turnaukseen. Ainakin erän uskon Lorenzin ottavan.

Oliskohan Belluzzilla mahkuja Herbertiä vastaan?

Kyllä pitäisi olla periaattessa ihan hyvä mahkut, koska IW:n kentät ovat tunnetusti aivan älyttömän hitaita, mutta Belluccin kunto ei oikein vakuuta massatulosten perusteella. Eli en tiedä, kannattaako kertoimella 2.25 koittaa, kerroin varmaan aika kohdallaan.

Tulee myöhässä mutta itsellä juurikin Bellucci lapulla kanssa! Pelihän nyt menee on serve ekassa erässä, mutta pelasin koska kenttien hitauden takia ja tuo patonki on puhtaasti syöttönsä varassa ja se ei voi näillä kentillä olla niin kova ase, kuin nopeimmissa olosuhteissa. Itselle Bellucci on kyllä ennen kaikkea monipuolisempi kaksinpelaaja, ja näin tuon aika 50/50 joten isompaa kerrointa tietty.

Ok, toivottavasti osuu! Kyllä siitä varmaan tiukka matsi tulee.

Perhanan MEdvedev ei oo kunnossa. Brittiselostajat ennusti jo että ei nähtäis toista erää, kun näytti että kaveri kärsisi “lämmöstä” eli jotain nestevajausta tai muuta heikkoa oloa eikä tuo peli kyllä näyttänyt hyvältä.

Viheliäisiä nuo fransmannit. Ei tule helpolla ainakaan Belluccille, joutu oikein töihin.

Pahus, kun symppis Heather Watson putosi, tosin odotettua kyllä. No, vimpelistä sitte taas pysti kaappiin Henkan kanssa.

Laaksonen vs Coric alkamassa. Henri tekee ison turnauksen pääsarjassa ensiesiintymisensä 24v 11kk iässä ja tuo ikähän on täsmälleen sama kun Jarkko Niemisen saavutettu ATP13 ennätystaso heinäkuussa 2006, jolloin Nieminen oli Wimbledonin kvartsipaikan jälkeen 24v 11kk ja ATP13.

Henrillä vastassa 20v superlahjakkuus Borna Coric, joka kuulunut pitkään suosikkipelaajieni joukkoon. Coric on armoton taistelija, mutta häneltä puuttuu suuri tulivoima, joten ei hän ainakaan Henriä ulos kentältä lyö, mutta Henrin täytyy tehdä kentällä aloitteet jos mielii pärjätä. Kovin vakuuttavasti nuori kroaatti ei ole viime aikoina pelannut, joten toiveissa tasainen vääntö.

Onkohan Teemu Selänne katsomassa puolisuomalaisen matsia vai onko samaan aikaan sparraamassa Rogeria treenikentällä? :smiley:

3-4*

Eka coric 63 toka henri 64…

Laaksonen pelaa hienosti nyt! Johtaa kolmatta 3-1

ja voitti 62

Herra Isä! En tahdo oikein edes uskoa tuota Laaksosen temppua. Kova päänahka, mahtavaa!

2 tykkäystä

Leipoi kämmentä siihen malliin ja piti tuplista huolimatta päänsä/habituksensa kasassa, että samaan malliin jatkaen vakituinen paikka ATP-kiertueella on selviö pelillisesti ajatellen. Näyttää fyysisesti olevan sitä luokkaa nykyään, että lyöntikykynsä pääsee oikeuksiinsa.

Kovien pelien mies, nuff said :wink: Odotellaan sitä ensimmäistä ATP-finaalia seuraavaksi :smiley:

1 tykkäys

Hmm, “vakituinen paikka ATP-kiertueella” lienee aavistuksen maltillisempi petaaminen kuin “ATP-finaali”. Ja, mikäs noin maltillista väitettä on laatiessaan, kun katsoo Laaksosen lyöntejä ja nyt tuota fyysistäkin puolta.

Slummitennis taisi viljellä ripauksen sarkasmia :smile:

Tilastot-ketjussa muutama viikko sitten kävin läpi parhaita 1992 syntyneitä ja pohdin Laaksosen asemaa ja tulevaisuutta. Laaksonen on tällä hetkellä syntymävuotensa nro. 10. Historia osoittanut että tilastollisesti jokaisesta syntymävuodesta noin kymmenen pelaajaa esiintyy ATP-kisan finaalissa. Tähän mennessä viisi pelaajaa 1992 syntyneistä pelannut finaalissa ja eiköhän toiset viisi vielä tulevina vuosina nähdä. Henri on nyt siinä lähes samassa rintamassa Dzumhurin, Kudlan ja kumppaneiden kanssa. Mahdotonta ei liene tuolla Henrin pelitasolla yltää tulevaisuudessa jonkun pienen ATP250 kisan finaaliin. Mitä Basilashvilillä on sellaista mitä Laaksosella ei vielä ole tai mihin Henri ei pystyisi?
Ainakin Aki Rahusen ja Veli Paloheimon tavoin ATP-semifinaali voisi olla realistista ja siitä ei ole pitkä matka finaaliin, jonne Leo Palin ylsi vuonna 1981, vaikka ennätys oli vain ATP92.