Paris Masters 2018

Rookeri on luvannut pelata 2020 loppuun ja kaikki diilit on tehty sinne asti, jotkut pidempäänkin :wink:

1 tykkäys

Aijaa en tiennytkään, hyvä juttu! Ainakin siis CH-Tourille että saavat elävän legendan niihin turnauksiin :wink:

Hieno nähdä että Sock pelaa vapautuneesti, ja hymyäkin tulee tälläisessä tilanteessa kun äsken heitti baselinelta komean “tweenerinkin” jalkojen välistä: :+1:

Saakeli, Sock saanut itseluottamuksen takaisin ja rystykin toimii! Heti murto. Tämä ei ole kyllä koskaan ollut mikään kovin hyvä match up Rikulle (keskinäiset muistaakseni 3-1 Sockille)…

Ps. Onko tuo Richardin koutsi muuten joku ex-pelaaja (?) Siis joku Grosjean… Tulee itselleni ekana mieleen tuosta nimestä joku formulakuski, mutta etäisesti muistelen että joskus “kivikaudella” olisi tuon niminen tennispelaajakin ollut. Menee vissiin kategoriaan, jonnet ei muista :thinking::thinking:

1 tykkäys

Onnittelut muuten Djokolle maailmanlistan ykköspaikasta!

Joo kiva, mutta miten minuun liittyy tai ketjun aiheeseen?

Meni vahingossa väärään ketjuun, sori.

Okay sä oletkin näköjään vannoutunut ja innokas Roger fani, hienoa !

Saas nähdä kuinka rumasti Fed ottaa huomenna turpiin Nolelta semissä :smiley: Toivon teidän fanien puolesta että numerot pysyvöt edes siedettävinä… @FoolFault

Fedin pitää parantaa rutkasti tästä illasta. Ykkössyöttö oli hakusessa ja useasti rystyn ajoitus yhtä hakoteillä. Ottelu oli kuitenkin omituinen rytmitön läpijuoksu jossa virheitä satoi left n right. Nishikori oli jumissa ja jäi yhtä lailla optimitasostaan.

Ei niin että Serbian muuri kahdella sekatyömies-sormienmurskaaja-sotarikollinen habituksen valmentajallaan lol (lupa nauraa) olisi pelannut kaksisest mutta Cilic osaa häviämisen jalon taidon silloin kun voittoakin tyrkytetään. Djoker tulee kuitenkin uutena miehenä semifinaaliin. Ei siinä auta kuin lyödä ilmat ja paskat ulos Balkanin fakiirista parhaiden sweitsiläistenniksen perinteitten mukaisesti and never look back. Fed ja Stan osaa sen pelin jos on ajoitus kohdillaan.

Syytä olis olla. Allez, Fed!

2 tykkäystä

Hyvän tenniksen fanina olen tietysti fanittanut Fediä, mutta nykyään kyllä kaikkia näitä kolmea sankaria jotka vieläkin listakärkeä miehittää.

Luulenpa vaan että Fedillä alkaa pikkuhiljaa tulla ikä vastaan. En usko että pärjää Nolea vastaan enää. Toivottavasti olen väärässä.

2 tykkäystä

Harmi että ei ole finaaliottelu. Sadas ATP-turnausvoitto vs masters-voitoissa jaetulle kärkipaikalle. Ehkä vähän normaalia enemmän panosta.

2 tykkäystä

Kyllä Fedillä on yhä parhaanpäivän aseet Nolenkin kampittamiseen mutta se edellyttää rentoa let’s have some fun and hit winners (from the rise) -asennetta Laver Cupin hengessä; rentouden ohella itseluottamuksen ja fokuksen pitää olla priimaa, osin päällekkäisiä labeleita toki.

Mentaalinen peli ja fyysinen vireystila - niissä Roger ei tällä erää saa antaa yhtään siimaa parkitun nahan sitkeyden (ja rasvaprosentin) omaavalle kengännauhannotkealle Belgradin Hirviölle, tai se on Cincinnatin finaalipainajainen all over again, guys. Ja sitä me suuret Fed-fanit, jotka mallinnamme pelimme asteen ja millimetrin tarkkuudella GOATIn esikuvan mukaan ja lyömme yhden käden rystyn rennolla käsivarrella ja sitäkin rennommalla ranteella Wilsonin klassikkomailojen jänteiden valittaessa d duurissa tietäen kantajiensa olevan valittua joukkoa ja parempia kuin muut vaikka se ei tulostaululla näkyisikään, päinvastoin :smile: :laughing: – emme todellakaan halua todistaa, emme halua enää pannukakkua, niitä on Rogerilta tänä vuonna nähty jo riittämiin eikä sellaisia hänenkään egonsa enää montaa kestä.
Viinikellarista vain parasta Loiren laakson vuosikertaa ja Appenzeller-juustoa rypäleillä tarjottimelle ja teeveen ääreen: Fedexin pikapostitoimiston bandwagonissa katkeraan loppuun asti.

Semper fi, Roger! Until the end! Sinä ansaitset kultaa! (Tune: Jari Sillanpää, ibid.)

5 tykkäystä

Pappa pyyhkii tänään lattiaa serbituupparilla? :face_with_raised_eyebrow:

Toivottavasti, mutta katsoen kuinka monta kertaa keskivertotuupparit ovat Pappaa murtaneet viime turnajaisissa niin en pidättele hengitystä voiton suhteen…

1 tykkäys

Viestisi ovat äärimmäisen viihdyttäviä. Nokkelaa sanailua! Tätä lisää, kiitos! :raised_hands:t2:

1 tykkäys

Puhdasta timanttia koko viesti :smiley: Sai hyvät rapulanaurut…

Tosiaan tänään mielenkiintoinen matsi edessä Pariisissa.

1 tykkäys

aivan mielettömiä syötönpalautuksia serbieverstiltä tänään.

Kai noita voi siedettävinä pitää, kun ensimmäistä erää väännetään pitkälle yli tunti, Puuha-Pete. Vai oliko se Hardcourter? Tuskin, koska tennispalsta muodostui tuolle maanantaikännien tamperelaissankarille liian pelottavaksi. Ehkä tänään on taas tyttöilypäivä, ja kyseessä onkin Itäkeskuksen rasistinen supernainen, Claywoman? Sama trolli, identtiset jutut, lukemattomat nimimerkit…

tarkoitatko että minä olen sama kirjoittaja kun nuo nimimerkit? jos näin niin olet aika sekaisin.