Asiaan kuulumaton off-topic

Jää nähtäväksi, mutta kyllähän nuo pahimmat kilpailijat ovat mukavasti Suomen pussiin pelanneet. Saisipa siitä Pohjanpalosta vielä korvaajan/komplementin Pukille mahdollisiin EM-kisoihin (ja sitä ennen loppukarsintoihin) niin a vot! Ja miksipä ei saisi, no, ei noiden pitkäaikaisloukkaantumisten pitkäaikaisvaikutuksista tiedä.

Saas nähdä miten onnistuu juhannusaaton viettäminen kolmessa eri kaupungissa 150 km säteellä toisistaan sillä tavoin että kaupungissa a klo 12-17, kaupungissa b klo 18-21 ja kaupungissa c lähtien klo 23. Ja samalla pitäis vielä nauttia miestä väkevämpää ja pysyä hereillä aamuyöhön saakka toiv.mukaan ja jollain ihmeen ilvellä herätä aamupäivällä katsomaan Emilin semiä luultavasti jossain keskellä järveä seilaamassa sammuneena veneen pohjalle airot pohjassa. Täytyy ladata jossain välissä puhelin täyteen että varmasti sen puolesta ei jää matsi näkemättä.

Ketkä näitä kuvia valikoi. Joskus on nähty vastaavaa artikkeleiden kuvissa. Valitaan mahdollisimman huono tai epäedustava kuva.

Oli toisessa ketjussa puhetta pallomerkeistä. Tuo on viihtyisä merkki tämä Kong. Suosittelen! Vinkuu jokaisen osuman yhteydessä. Aavistuksen verran huonosti pomppaa, mutta sopii koville kentille ihan ookoo ja varsinkin verkko/lähipelitreeneihin. Jos pystyt pitämään tuolla pallolla pokan, niin tositilanteessa normaaleilla palloilla tiukat paikat ei tunnu enää miltään.

4 tykkäystä

Ollaan poikien kanssa lähdössä tennisretkelle. Tarkoitus on pelata huhti-toukokuussa tennistä lämpimässä muutama tunti päivässä ja sitten nauttia virvokkeita (palauttavia, mutta oluthan palauttaa myös). Mihin mennään? Ollaan kaikki aika aloittelijoita, joten olis kiva, että sais valmennusta myös. Onko suosituksia? Bonuksena olis vielä joku ATP/Challenger turnaus lähettyvillä, Futureskin käy, jos on “varma” tipsi, että suomalaisia pelaa :smile:

Tämä ilta on varattu jalkapallolle ainakin täällä.
Uskomatonta - suomalaisen 20-vuotiaan CH-kvartsi jää kakkosasemaan tennishullunkin mielestä. Koska ei ole kyseessä ainutlaatuinen asia kuten futiksen puolella tänään on.

Jokainen tietty kokee nämä yksillöllisesti.
Itse pelasin seuran kirjoilla jalkapalloa kilpaa 10-16v ja tennistä 13-20v.
Joten futis oli ensin ja tennis ajoi ohi jossakin vaiheessa, mutta näinä hetkinä futistausta nostaa päätään. Suomen maajoukkueen juliste seinällä vuonna 1989. Kolmenkymmenen vuoden odotus päättyy tänään.
Sama asia kisoihin pääsy kuin olisi suomalaisen GS-finaalipaikka kaksinpelissä. Tunnelman kannalta henk.koht vois veikata.

Liikaa joukkueita nykyään jalkapallon EM-kisoissa, eikä Suomen sinne pääsy tunnu juuri miltään.

No tää oli paha. Kävi toki itselläkin mielessä. MUTTA, kun katsoo miten hyvin Suomi pelannut pelinsä, niin poistuu mielestä. Kova suoritus!

2 tykkäystä

Taakse jäi alkulohkossa vuoden 2004 Euroopan mestari Kreikka ja muutama vuosi vuosi MM-kisoissa pelannut Bosnia.

Laaja taso futiksessa kun tuollaisia maita ei mahdu välttämättä edes 24 joukkueen kisoihin, ainakaan suoraan.

Hyvät vastaukset. Halusin hieman kärjistää kirvoittaakseni hyviä vasta-argumentteja ;).

Jos olisi klassinen 16 joukkueen formaatti, pitäisin suoritusta jytkynä. Nyt on vähän sellainen olo, että “kyllä meidän tuolla kuuluukin olla kaiken huomioiden”.

Mikäli olisi vanha systeemi niin Suomi olisi mennyt nyt historiallisesti ensimmäisen kerran jatkokarsintoihin. Ensimmäinen kerta lohkon kakkonen kun aiemmin parhaimmillaan kolmas.
Vanhalla systeemillä seuraavaksi olisi edessä kaksiosainen jatkokarsinta toisen lohkon kakkosta vastaan.

1 tykkäys

Eikö Suomi olisi mennyt parhaimpana lohkokakkosena silti suoraan kisoihin?

Edit: eipä näköjään olisikaan, sori mun moka :smile:

Joo, Suomi on vasta kuudenneksi paras kakkonen kymmenestä lohkosta. Lohkoja on kahta eri kokoa ja vertailussa Suomelta otettaisiin pois Liechtenstein matsien 6p ja Suomella olisi 12p.

Lauantaina 13.6. melko kiinnostava ennakkonäkymä.
Ensin Emil pelaa ensimmäisen ATP-kisan seminsä s’Hertogenboschin ruohokisassa ja myöhemmin illalla Tanska vs Suomi EM-futiksessa. Toivottavasti eivät ole samaan aikaan. :smiley:
No tuo murhe vasta puolen vuoden kuluttua.

2 tykkäystä

Lisäsin profiilikuvakseni Roger Federerin lennokkaan yhden käden rystyn Helsingissä 2015 kuvattuna. Kunnioittaakseni kaikkien aikojen taitavimman (en sano parhaimman) pelaajan uran viimeistä kautta, joka alkamassa kuukauden kuluttua.

Meinaatko miehen jättävän OEran aikaisen major-finalistien ikäennätyksen sovinnolla finaaliin 39-vuotiaana kahdesti yltäneelle Rosewallille? Ehkä tyytyy ohitukseen finaalivoittajien listassa. Nyt ikä riittäisi siinä mutta Rosewallin ohi loppuottelijana vaatisi menestystä vähintään Wimbledonissa vuonna 2021.

1 tykkäys

Veikkauskisa suunnitteilla tammikuun kisojen osalle tai pelkkä Australian avoimet.

Mutta kumpi :thinking:

Kummatkin jos vaan jaksat.

Luulen, että pelkän AO:n veikkaukseen saataisiin enemmän osallistujia.

Kaksi veikkauskisaa. Toinen AO ja toinen suomalaispelaajien kaudesta 2030. Anteeksi, tietty 2020. :sweat_smile: Meni vahingossa ensin tuo 30 ja oli pakko jättää se siihen noin.

1 tykkäys