ATP-kiertue 2021

Tulihan se virallinen ilmoitus vihdoonkin, näillä yritetään polkaista kausi käyntiin:

https://www.atptour.com/en/news/atp-announces-updated-start-to-2021-calendar

Challengerit alkaa siis AOn karsintojen jälkeen 18.1. ja niistä samoin kuin AO: n jälkeisistä kisoista tiedotetaan kun tietoa on.

3 tykkäystä

Kumpaankohan Emil ilmoittautuu? 31.1. Melbournen ATP250 vai 31.1. Melbournen ATP250-kisaan? Siinä on miettimistä… Oikeasti kiinnostaa kyllä kuulla miten noiden turnausten ilmoittautuminen menee. Yksi Entry List, ja parittomat toiseen, parilliset toiseen turnaukseen?

1 tykkäys

ATP/WTA Live - sovellus antaa ilmoituksen:
”This app will no longer operate from 2021”

Apua! Tämän appin kautta on voinut tähän asti hienosti livescorena seurata ATP-, WTA- ja challenger turnausten otteluita. Lisäksi sieltä on löytynyt turnauskalenterit ja rankingit.

Vuodenvaihde on tulossa pian. Mistä muualta vastaava laajan kattava tulosseuranta olisi mahdollista?

Se on Flash-pohjainen softa ja Google lopettaa sen tuen ensi vuonna. Atp:n sivuilta vaan uutta äppiä :+1:

1 tykkäys

Flashscore on erittäin hyvä myös. Siirryin itse siihen juuri ATP:n sovelluksesta muutama vuosi sitten. Taitaa luotettavasti aikavyöhykkeet ja seurannan pisteen tarkuudella.

1 tykkäys

ATP:n “uusi äppi” näyttäisi vastaavan ATP:n nettisivujen etusivua. Eipä taida tuosta korvaajaksi olla… Flashscore (livetulokset.com) on ihan OK, mutta varsinkin mobiilissa näyttää koko ottelun tilanteen aika kökösti malliin 1-1, ei 6-3, 3-6. Ja tilastot olivat vanhassa ATP/WTA appissa selkeämmät.

Ja nyt on päivitetty maaliskuun turnausohjelma. Indian Wells siirtyy/peruuntuu, joten neljä viikkoa helmi-maaliskuussa pelataan pienempiä turnauksia ennen Miamia. Oikeastaan vain Pune, New York ja Rio de Janeiro jäävät tällä erää pelaamatta, ja Miamin jälkeenhän massakausi aiotaan pelata alkuperäisen suunnitelman mukaan.

1 tykkäys

Juu ihan susihan toi uusi on. Olisivat vaan kopioineet vanhan sellaisenaan.

1 tykkäys

Onko tullut päätös, että 2021 kaikilta pelaajilta lasketaan pisteisiin 19 turnausta, eli yksi enemmän kuin 2020? Näyttää ainakin sen verran olevan heittoa viikon takaisiin rankingeihin, mutta äkkiseltään en löytänyt uutista tuosta…

Ja löytyihän tuo tieto sitten aika helpostikin. Eli 19 turnausta lasketaan kaikilta, ja siksi Emilinkin ranking tippui yhden sijan.

1 tykkäys

Tuota ihmettelinkin. Mistähän löytyy linkki uutiseen päätöksestä? Meneekö tämä vuosi tällä linjauksella? Milloin alkaa vanhoja pisteitä pudota rankingista? Yksi hullu kysyy enemmän kuin monta viisasta ehtii vastata.

Emilin ranking on nyt ATP87. Sitä tällä viikolla Antalyaan parantamaan.

Onpa melkoinen talviale kun pääkiertueelle pääsee yrittämään noin 400 rankilla. Mistä nyt valitettais? Pelin tasosta?

Johtuu siitä, että 110-200 pelaajat osallistuu AO:n karsintoihin ja huippunimet ei halua riskeerata pääsyä AO. Tiukat säännöt niin pelaajat pelkää ettei pääse AO, kun joutuu olemaan karanteenissa 10 päivää, jos ollut tekemisissä tartunnan saaneen pelaajan kanssa. Jännä nähdä lopulta millä rankingillä pääsee sisään ATP-kisan pääsarjaan.

Heliövaarakin viiden poisjäännin päässä ATP250 kisan karsinnoista. :smiley:

2 tykkäystä

Ja enää kolmen… Paikan päälle saapuvia ajatellen tuo voi tarkoittaa, että hyvinkin voi mahtua.

3 tykkäystä

Kahden… Ja edessä Ihan jolle varmaste antavat WC:n

Mistä seurataan kaavioita, OOP:ta yms. vuonna 2021?

Kaipa tuo ATP:n sivujen kautta on fiksuin, jos eivät saa järkevää appia aikaan.

Paitsi että eihän sielläkään ole enää järkevää sivua tuohon. Olisikohan tuon hiljaisemman ajan voinut käyttää vaikka näiden kehittämiseen?

https://www.atptour.com/en/news/2021-season-preview-next-gen-atp-to-watch

(Live)scores, draws, order of plays not available this season. Pääasia että on somematskua, ja tietää ketä olisi voinut seurata…

Ja ei ole ilmoitettu, ettei noita tule olemaan saatavilla. Mutta ei myöskään paria päivää ennen kauden alkua ole.

Harri Heliövaaran blogista voi lukea toisen (aika lailla yhtä ylistävän) mielipiteen ATP:n verkkoon tarjoamasta infosta…

1 tykkäys

Eilisissä Turkin otteluissa nähtiin “erikoisia” otteluiden kääntymisiä eli

  • Basilashvili - Arnaboldi italialainen syötti toisessa erässä jo ottelun voitosta kun ottelu kääntyi ja Basilashvili vei 3. erän selvästi 6-1. Edellinen B:n ATP-voitto olikin viime vuoden helmikuun viimeiseltä viikolta!!!
  • Herbert - Goffin ottelussa Goffin pelasti 5 ottelupalloa, kun tilanne oli jo 4-5 ja 15-40, jonka jälkeen voittikin sitten ottelun loppuun kaikki pelit!!
  • Kecmanovic - Travaglia ottelu kääntyi selvän 6-1 avauserän jälkeen ja 3. erä peräti 0-6!!

Katseliko kukaan palstalainen em. otteluita?? Erityisesti kiinnostaisi tietää, mitä tuossa viimeisessä ottelussa tapahtui.

1 tykkäys
1 tykkäys

Onko koskaan aikaisemmin ATP-turnausta voitettu kohtaamatta top100-pelaajaa? Hurkacz erän päässä turnausvoitosta. Vastustajien rankingit olleet 115, 293, 789 ja finaalissa 119.

Newport 2017 Isner ja Newport 2018 Steve Johnson ainakin.