ATP-kiertue 2023

Uusi ketju tälle vuodelle :slight_smile:

1 tykkäys

Default sieltä rapsahti

4 tykkäystä

Mitä veikkaat sakkojen määräksi? Mikä on maksimi? Ja miksi tuo on W/O eikä default?

Ainoa oikea päätös!

“Germany’s Alexander Zverev was withdrawn from the ATP 500 tournament in Acapulco, Mexico, for “unsportsmanlike conduct” after his doubles match, the men’s tour said on Wednesday.”

1 tykkäys

Wo kun matsia ei pelata, jos kyseinen ois tapahtunut dubbelimatsin ollessa vielä käynnissä, olisi tulos ollut default.
Kentän ulkopuolinenkin huono käytös esim kisakuljetuksessa voi johtaa myös kisasta sulkemiseen.

Kyllä oli törkeä käyttäytymistä, meinasi lyödä tuomaria varpaille!

Itkupotkuraivari ei aikuisille ole sallittua. Ainoa oikea päätös.

1 tykkäys

Joo. Oli todella törkeää. Tuomaria kohtaan ei millään tavalla saa olla hyökkäävä. Olisi aika karua, jos tuosta olisi selvinnyt ilman kovaa rangaistusta.

PS. Oli hauska ilme Menolla, kun luikki tuomarin ohi Zverevin hakatessa mailalla tuomarin penkkiä. Oli menossa kättelemään, muttei sitten kehdannut. Vois silti olla, että Zverev joutuu jonkin toisen parin etsimään neluriin jatkossa.

1 tykkäys

Paitsi, että Zverev ja Melo käytännön parhaita kavereita kentän ulkopuolella.

2 tykkäystä

Omasta mielestä pelaajat on myös ajansaatossa päästetty liian helpolla näistä, joten näitä ylilyöntejä pääsee silloin tällöin tapahtumaan. Jos vertaa esim. Nalbandianin ja Pliskovan temppuja niin Zverevin juttu menee ehkä siihen väliin. Nalbandian lensi ulos kisasta sai 10k€ sakot. Pliskova sai 4500USD sakot

Onko muut asiat ajaneet hiukka tenniksen edelle?

Niin, näihin “muihin asioihin” liittyen… Mitä pitäisi tehdä venäläisurheilijoille?? Sulkea kaikesta urheilusta ulos?? Vai mitä?? Ensi viikolle Moskovaan merkitty CH-turnaus eli ovatko muiden maiden pelaajat niin tyhmiä, että osallistuvat tuohon ja tavallaan hyväksyvät nämä “muut asiat”?? Jo KOK:n olisi pitänyt reagoida voimallisemmin tähän tilanteeseen ennen olympialaisia??

1 tykkäys

Sieltä on aikamoinen määrä pelaajia jäänyt Moskovan haastajaturnauksesta jo pois. Pitäisi ilman muuta perua koko tapahtuma. Eilen ATP julkisti loppukauden kalenterin, siellä on peräti 4 turnausta Kiinassa ja yksi Moskovassa. ATP ei juuri tunnu välittävän muusta kuin rahasta.

1 tykkäys

Niin. Venäjä on sotaa käyvä maa. Ei siellä pitäisi olla mitään urheilutapahtumia. Mutta en lähtisi venäläisiä tennispelaajia sulkemaan mistään tapahtumista. En edes maajoukkueita. Pelit on pelattava vaan neutraalilla kentällä.

Toinen minua henkilökohtaisesti kiinnostava laji ei myöskään reagoi. Ukrainan kotipeli sunnuntailta toki peruttu, mutta tänään Espanja kohtaa Ukrainan Cordobassa. Venäjä kohtaa Hollannin Permissä parin tunnin kuluttua. Sinänsä on riittävän kaukana Moskovastakin itään tuo pelipaikka.

1 tykkäys

Formula, jalkapallo, jääpallo, hiihto, lätkä(?).Entä tennis?

Jiri Vesely voitti Djokovicin 6-4, 7-6 ja eteni Dubain välieriin. Eikä voitto tullut Djokovicin huonouden takia, vaan hyvällä syöttämisellä ja läpilyönneillä. Veselyn W/UE 32/15 ja Djokovicin 33/16. Ehkä kuitenkin sellainen viimeinen terävyys puuttui Djokovicilta, mikä on ymmärrettävää, koska eka turnaus sitten WTF:n ja kaikki muu viime aikojen häslinki.

Ja tällä varmistui, että Medvedev nousee maailman ykköseksi.

6 tykkäystä

Moskovan neluriin on jo pääsemässä mukaan yhteisrankingilla 3016. Mukana on kaksinpelissä vielä mm. Ryan Peniston (GBR), Niocholas Kuhn (GER), Antoine Escoffier (FRA), Nino Serdarusic (CRO), Jonas Forejtek (CZE), Filip Cristian Jianu (ROM)…

Monikohan kehtaa jäädä listoille.

Moskovan ensi viikon challenger on peruutettu - tietysti.

Kuinka pitkä on “suitable rest”, kun pelaaja pelaa kaksinpelin jälkeen neluria?