ATP-kiertue 2024

Aloitetaan uusi ketju ATP 2024 osalta.

1 tykkäys

Tammikuussa vireessä olevat ovat harvoin listalla korkealla kauden lopussa. Hiipuvat usein jo helmikuussa. Maaliskuun menestyjät kertoo kauden suuntaa paremmin. Tammikuussakin saa toki menestyä jos haluaa.

Thiem oli niskan päällä ja voitti omat syöttönsä helpommin, mutta 5-6 tilanteessa pari huonoa ratkaisua ja Nadal löi lisää löylyä voittaen 7-5 ekan erän.

Nadal hävisi kolme pistettä avauserässä omilla syötöillään eikä ollut lähelläkään menettää syöttöään kertaakaan?

4 tykkäystä

No se on myös aivan totta. Peli vain näytti vähän tasaisemmalta Nadalin syötöissä.
Siinä 5-6 tilanteessa tuli selvä käänne. Siksi kai tuo on ykkösenä ollut.

Rafa is back

4 tykkäystä

Oli ihan ok-näköstä peliä ei tuossa mitään moitittavaa ainakaan omaan silmään osunu.
Thiem nyt ei koko kavalkadista ehkä se paras tasomittari ollut, mutta eiköhän sekin päivä vielä nähdä lähiaikoina kun saadaan se matsi jotain top20-kaveria vastaan.

Tuossa kisassa Nadalin kaavio tarjoais Dimitrovia vastaan semeissä

Marin Cilicin kehiinpaluu vuoden kestäneen loukkaantumistauon jälkeen ei sujunut yhtä onnellisten tähtien alla. Menetti 9 ottelupalloa ja hävisi Struffille kolmannen erän tiebreakissa.

4 tykkäystä

Huomenna, kun ei suomalaiset pelaa niin ei ennen 10:30 alkaa Kubler - Nadal Brisbanessa. Aikataulu luultavasti myös pitää.

Emilille haetaan kvartsivastusta.
Kotov vei Musettilta ekan erän 6-4

Unitedissa DeMinaur voitti Djokovicin 2-0. Minaur on kyllä pelannut hyvällä tasolla ja jumalauta on kaveri vikkelä.

Djokovicilla ainakin oman ilmoituksen perusteella rannevamma.
Siltä se kyllä herran ottelu tänään näyttikin, että ihan kaikki ei ollut kunnossa.

Kyrgios kerkesi Twitterissä jo palloja syyttämään Djokon vammasta mutta en ole huomannut, että Novak itse olisi vamman syyhyn mitään kantaa ottanut.

Ei nyt kuitenkaan ATP:n artikkelissa vaikuttanut kovin huolissaan olevan, miksi olisi kun viime vuonnakin pelasi AO:n “reisivammasta” kärsien jalka teipattuna osan otteluista. Sen verran vaikutti ne vammat, että hävisi kuitenkin yhden erän koko turnauksessa.

2 tykkäystä

Voisitko kertoa, mihin “tilastoon” tuo perustuu? Djokovoic ei taida mahtua siihen.

4 tykkäystä

Varmaankin suomalaistilastoon :smile:

Glasspool/Rojer walkoverilla semiin

1 tykkäys

Kubler saa kovasti kannustusta, mutta ei taida Nadalille mitään mahtaa. Ei se liike ja puolustus kyllä kovin heikolla tasolla Rafalla ole ja lyönneissä on kova varmuus 4-0 nyt. Kova heppu, kun näyttää paluuta tekevän. Murray, Wawrinka ja Thiem eivät palanneet aivan samalla rytinällä. Toki veikkaan, että Nadalin taustaryhmä on ollut paras, mitä rahalla saa.

1 tykkäys

On kyllä nostettava Nadalille hattua. Pelaa todella hyvin. Samoin Dimitroville, oli suvereeni esitys Altmaieria vastaan. Dimitrov pelannut jo pidemmän aikaa todella hyvällä tasolla.

4 tykkäystä

Välillä tuntuu, että osa pelaajista yrittää paluuta vaikka oma kroppa ja muu valmistautuminen ei parhaalla mallilla oliskaan.

Nadal ei ole kiirehtinyt, treenannut ihan rauhassa ja tommonen kaiken voittanut kehäkettu ei varmana kisoihin lähde, jos ei ole varmuutta siitä et pystyy pelillisesti haastamaan kovemman kaliiberin ATP-pelaajia.

Tekemisestä paistaa läpi, että kaikki valmistautuminen tehty huolella, annettu kropalle riittävästi aikaa ja sitten jos pelikentät tämän kauden päätteeks jätetään, niin tää hyvästely tehdään tyylillä eikä siten, että lennetään joka toisessa kisassa viimeistään kakkosrundilla lauluun.

En mä sitäkään mahdottomana pitäisi, että mikäli tää kausi menee hyvin ja tulee vaikka niitä kisavoittoja jostain niin lopettamissuunnitelmat siirretään jonnekkin tulevaisuuteen.

4 tykkäystä

Shang vie nyt Tiafoeta,
murrolla 5-3”… ensimmäistä

e. 6-4, 2-1”…

1 tykkäys

Shang voitti 64 64! (1t 29min)

2 tykkäystä