ATP World Tour Finals @ London

Noni ladiet ja gentlemannit, pelit alkaneet jo… Sana vapaa.

Ps. Roger ei vakuuta teksti-tv seurannan perusteella, ihmettelen jos ei ole ensi kauden lopussa CH-tasolla jos vielä pellailee… Iltapeli pitää ehdottomasti tsiikailla kyllä.

Odotetun hankala ja katsojaepäystävällinen matsi. Sockilla 0 murtopalloa koko ottelussa ja toisessa erässä RF hävisi 3 palloa omalla syötöllä. Voi vaan miettiä, että menikö hardkoortterilla nyt nimet väärinpäin.

Sascha parempi ekassa ja Cilic näyttänee olevan tokassa… Veikkaanpi vikasta setistä tie-break lottoa sitten ( jos sinne asti menee). En tiedä mutta kyllähän tuo Saschan peli loppukaudesta näyttänyt siltä ajoittain että väsymystä on puserossa :frowning:

Napakkaa lyömistä Dimitrov- Thiem matsissa… Toivottavsti O-Virtanen pelaa vielä joskus Lontoon finaaliturnauksessa! #Ihaveadream

Katsokaa tuota Thiemin jalkatyötä, mies on kuin gepardi kentällä niin komiasti kirmaa ympäriinsä ja ketterästi!

Gepardi mursi, kun Dimitrov syötti voitosta… Ja Kiki jännittää katsomossa. :grinning:

Ilo loppui lyhyeen… :grinning:

Ei Thiem tuolla nykyisellä pelityylillä valitettavasti pärjää kovilla (varsinkaan matalapomppuisilla) kentillä parhaille.

1 tykkäys

Nadal vetäytyi turnauksesta :frowning: Aijai nyt ei ole kahdesta “kiintotähdestä” Nadalista eikä Djokovicista enää kumpaakaan mukana… Juuri yksi päivä tässä mietin että ei tämä turnaus ole The One and the only Onea, eli Nolea ilman oikein mitään.

Tarina eilisestä matsista:

Täällä sentään jotain ennallaan. Hardcourter jatkaa rakkaudentunnustuksiaan pelaajalle, joka ei ole edes turnauksessa mukana, ja maailman kaikkien aikojen paras on vajonnut mukamas Challenger-tasolle. Olisi huvittavaa, jos ei kääntyisi surullisen puolelle…

4 tykkäystä

Federer jos pystyisi voittamaan tämän Lontoon kisan ilman tappioita niin heti vuoden alussa ennen Australian Avoimia olisi saumat nousta maailmanlistan kärkeen voittamalla joku AO:n lämmittelykisoista.

2 tykkäystä

Ei kuitenkaan pelaa niissä, vaan Hopman Cupissa.

Federer menettää sen jälkeen paljon pisteitä ja hänen mahdollisuutensa olisi varmaan Australian avoimissa, jos Nadal putoaisi jonkin verran ennen häntä. Tai sitten Nadalilla olisi vaikea helmi-maaliskuu ja Federer pysyisi jotenkin kannoilla. Tätä kautta avautuisi mahdollisuus nousta keväällä kärkeen ilman pelaamista, koska Nadal puolustaa niin valtavia pistemääriä. Tämä on jo sitten hyvin vahvasti spekulaatiota.

Taitaa olla ihan houkutteleva ajatus palata listakärkeen, muttei kuitenkaan asia mitä hakisi hinnalla millä hyvänsä.

Jep, vaikka Federer voittikin kaikki kolme vuoden ensimmäistä isoa turnausta, ero Nadalin puolustettaviin pisteisiin on kuitenkin vain 1600 niistä. Sitten niiden jälkeen neljässä isossa turnauksessa Nadalilla 4360 pistettä puolustettavana, Rogerilla 0.

Federeriltä huima suoritus voittaa taas 3 top-10 pelaajaa putkeen. “Kaveri, joka tahkoaa ensi kaudella Challenger-tasolla”.

Oli todella tiukka toinen erä Zvereviä vastaan ja baselinerallit meni jotain 20-7 nuoremmalle. Niin vain löyty kuitenkin ratkasuerään jälleen kerran vielä uusi vaihde.

Nadalista sen verran, että vuosien varrella kerännyt lisää sympatiapisteitä. Näki Goffin-matsissakin uskomattoman taistelutahdon, vaikkei fyysisesti ollut läheskään täydessä kunnossa.

Toivotaan näille kahdelle kaikkien aikojen tennislegendoille terveyttä viimeisille pelivuosille! Tennis menettää paljon (myös yleisöä) siinä vaiheessa, kun Federer ja Nadal lopettavat uransa.

3 tykkäystä

Kohtuu hyvin pelaa siihen nähden että ensi kaudella pelaa ch-tasolla. Sinä et ymmärrä oikeasti tenniksestä yhtään mitään. Mikset menisi keskustelemaan jostain muusta mistä vähän ymmärrätkin.

1 tykkäys

Hc:lle siis tarkoitettu

Anteeksi vain, luulin että tällä palstalla saa keskustella vaikka ei olisikaan mikään asi an tunti ja :frowning:

Tietty,kunhan ehdotin.

Perhana Sukkahan pelaa hyvin… On luetun perusteella jatkanut täällä siitä mihin Pariisissa jäi ja nytkin kyllä kaivertaa itsensä komiasti Saschan ihon alle ja murtaa *4-3. Sukka siis lähempänä tällä hetkellä jatkopaikkaa.

Grigor Dimitrov on kahden voiton päässä ATP-listan kolmossijasta. Vastassa Carreño Busta ja Sock, ei pitäisi olla mahdoton rasti…

2 tykkäystä

Grigor aivan liekeissä CB vastaan, kohta matsi ohi alle tunnissa.