Davis cup


#1

Tennnismaailman kuuluisin maajoukkueturnaus ansaitsee myös oman ketjunsa. Aloitellaan kuumalla perunalla. Ruotsi tippumaisillaan 2.divariin Suomen seuraksi. Ruotsi peluuttaa Tanskaa vastaan 17v Elias Ymeriä, joka haastoikin hienosti Nielsenin, taipuen niukoin erälukemin 1-3. Myös Eriksson hävisi. Venäjä sitä vastoin voittamassa RSA:n, kiitos -96 sensaation Khachanovin. Moni iso tennismaa peluuttanut tänä vuonna tärkeissä matseissa -96 pelaajia. Chilen Garin, Kroatian Coric ja nyt siis Ruotsin Ymer ja Venäjän Khachanov. Italian Quinzin esiintyminen menee ensi vuodelle. Aussi Kokkinakis kuulunut myös muistaakseni jo joukkueeseensa.


#2

Ruotsi voitti Tanskan 3-2. Ruotsin EliasYmer ratkaisi voiton Ruotsille. Tänään arvotaan Davis Cup kaaviot.


#3

Suomi kohtaa Bulgarian. Ottelu pelataan Suomessa.


#4

Milloin ottelu pelataan?


#5

31.1-2.2.2014


#6

Davis Cupin finaalissa Djokovic voittamassa Berdychin, joten DC-voitto ratkaistaan Dusan Lajovicin 23v ja Radek Stepanekin 35v välillä. Henkka Kontisen treenikaveri Bradentonin ajoilta kovassa paikassa. Miksiköhän Filip Krajinovic ei ole joukkeessa, sillä omaisi suurempaa yllätysvalmiutta.


#7

Meinasinpa sanoa että elkääpä vielä julistako Djokovicia voittajaksi sillä Berdychillä oli yliote 2. erän tiebreikissä. Mutta *5-4 -tilanteessa helpohko volley josta olisi tullut kaksi eräpalloa, ja tottakai Berdych onnistuu missaamaan kentän. Ette varmaan ikinä arvaa miten sitten kävi. Voi Birdy-parkaa.

Djokovic pelaa aika passiivisesti, mutta jopa hänelle epätyypillisen kova puolustustsemppi turhauttaa Berdychiä.


#8

Davis Cupin sivuille http://www.daviscup.com/en/draws-results/tie/details.aspx?tieId=100021341 ilmestynyt Suomen kokoonpano. J.Nieminen, M.Kontinen, H.Kontinen ja H.Pöllänen.


#9

Dimitrov ei ole Bulgarian listoilla. Eikös tuolta Ausseista nyt Suomeen ehtisi mainiosti viikossa. Pitäisi olla selvä DC voitto.


#10

Mikähän on todennäköisyys sille, että Wawrinka todella pelaisi Davis Cupia ensi viikonloppuna? Jos ei pelaa, niin Laaksonen lienee varmasti pelaavassa kaksikossa. Muutenkin mielenkiintoinen tuo Serbia-Sveitsi, jos Wawrinka jää pois, niin kummallakaan ei ole yhtään Top100-pelaajaa.


#11

Tämän päivän Hesari kertoo Jarkon olleen kuumeessa jo useamman päivän. Toiveena on päästä harjoittelemaan joukkueen kanssa, mutta ensin pitää tietty tervehtyä.

Entäpä, jos Jarkko ei pystykään pelaamaan ensi viikonloppuna Bulgariaa vastaan? Kuka tulisi tilalle nelinpeliin Henkan pariksi? Micke ja Herkko pelaisivat varmasti kaksinpelit.


#12

Eiköhän Micke pelaisi tällöin Henkan parina. He ovat kuitenkin pelanneet muutaman kisan yhdessä. Riippuu tietysti vähän tilanteestakin perjantain jälkeen.


#13

Ei ollut Jarkko tervehtynyt vielä tarpeeksi, joten muu joukkue (micke, henkka ja kim) paikkasi huomenta suomessa. Nieminen on kuitenkin tervehtymässä ja kuulemma pelaavassa kokoonpanossa. Taisi olla vähän aikainen aamu veljeksille, sen verran jäistä oli kommentointi. Hyvää harjoitusta mediahommista toki jatkoa ajatellen.


#14

Toimittaja olisi voinut tehdä hiukan “kotiläksyjä” ennakkoon. Nuo kysymykset olivat sellaisia, ettei niihin oikein saanut otetta. Eli aivan turha haastattelu ja hyvä olikin, että JN oli vielä toivottavasti “vällyjen” alla.


#15

Oli kyllä uskomattoman pihalla toimittaja. Luulisi että toimittajan työhön kuuluu vähän perehtyä asiaan ennen haastattelua. Vaikea sitä on antaa hyviä vastauksia jos kysymykset on huonoja.


#16

Maikkarin toimittajilta ei paljoa tuon enempää voi odottaakaan. Mutta hei jätkät, vähä pirteämpää otetta noihin haastatteluihin, vaikka aamu olikin! Toki ujous ja harjoittelun puute voivat vaikuttaa, mutta nykyään myös tuo esiintyminen on tärkeää (sekä pelaajan, että koko lajin kannalta), vaikken itsekään haluaisi sen niin korkealla olevan. (ääriesimerkkinä Anna Kournikova).


#17

On totta että jätkien esiintyminen oli lähellä luokatonta. Kimiä ilmeisesti jännitti sekä itsensä että veljesten puolesta. Micke sai kuitenkin jotenkuten vastattua, mutta Henrin flegmaattisuus oli piinallista katsottavaa. Selkeään kysymykseen “missä pelaat Davis Cupin jälkeen” ei voinut antaa kunnollista vastausta. Jos pitää paikkansa että tarkoitus on valloittaa Montpellier yhdessä Jarkon kanssa niin miksi jättää tuollainen kiinnostava asia kertomatta? En usko että kukaan tuon haastiksen perusteella lähtee DC:tä katsomaan. Fiksuina kundeina varmasti ottavat oppia tuosta ja ens kerta toimii jo paljon paremmin.

Ja paremmat näytöt sitten kentällä:)


#18

http://www.katsomo.fi/?progId=305382

Odotin pahempaa kommenttien jälkeen, aika normi haastattelu :smile:


#19

Siis eihän tuo mikään katastrofi toki ollutkaan. Mutta… kyseessä kuitenkin halutessaan varsin edustavat nuoret miehet, joiden mahdollisen (ja toivottavan) menestyksen jälkeen sponsorit ovat varmasti kiinnostuneita jätkien habituksesta. Ensinnäkin, ellet ole kansan syvissä riveissä tunnettu, niin lippis päästä pois! (ilmeisesti ei kyseessä kuitenkaan ollut sponsorin lippis) Uskoisin, että moni katsoja haluaisi nähdä millaisia jannuja kyseessä on. Toiseksi, kun kanavan käänsin, niin tuli ekana mieleen, että jonkun ruumiinvalvojaisia vietetään. Näihin voisi vähän prepata jätkiä, ei kaikessa voi mennä Jarkon selän taakse (vaikka taisikin olla pikahälytys). Eikä ole tarkoitus aukoa päätä, mutta liitossakin näitä asioita kannattaa vähän pohtia. Muuten jää aikamoinen puuhastelun fiilis. Toisella kanavalla oli samana aamuna Mona-Liisa Malvalehto ja eroa oli kuin yöllä ja päivällä. Toki MLM on harjoitellut ko. asiaa jätkiä enemmän, mutta kyllähän Kontiset urheilijoina kovempia ovat (subjektiivinen näkemys :slight_smile: ) . Mutta juu, tsemppiä jätkille kauteen ja muutenkin elämään!


#20

Ei taida näkyä Suomen ja Bulgarian väliset DC-ottelut YLE Areenasta tai muualtakaan, vai kuinka? Viime vuonna Bulgariastakin taisi olla tarjolla vain jokin huonosta kulmasta kuvattu suttuinen striimi, joten ei voi heihinkään luottaa tässä. Dimitrovin poisjäänti tietysti syö tapahtuman mielenkiintoa.