Jarkko Nieminen - kausi 2014

Uusi ketju Jarkon uudelle kaudelle.

Brisbanessa ensin vastaan James Duckforth ja sitten Federeriä. Olisiko aika avata kausi kuristamalla Roger-peikko selästä?

Piti kirjoittaa kukistamalla :slight_smile:

Jarkko on mukana myös nelurissa, parinaan jälleen Gilles Simon. Ensimmäisinä vastassa Kokkinakis ja Ebden.

Expektillä Federerin turnausvoitosta kerroin 2 ja Niemisellä 35. Nyt ois Niemisellä mahdollisuus ottaa Federeristä uran ensimmäinen voitto, kunhan nyt ensimmäisen kierroksen ekaksi selvittää. Mielenkiintoista nähdä, millaisessa vireessä Federer on kauden avauksessaan.

Mielenkiintoista nähdä molempien 32-vuotiaiden kunto. Jarkko taisi saapua aikavyöhykkeelle lähes viikkoa Rogeria aikaisemmin. Ehkäpä hänellä on ottelun alussa pieni yllätysmahdollisuus. Pitäisi tietenkin ensin päästä sinne toiselle kierrokselle… Olisin mieluummin nähnyt kuitenkin otteluparin viime syksynä, jolloin Federer oletettavasti oli huomattavasti heikommassa vireessä kuin nyt terveenä ja motivoituneena harjoitusjakson jälkeen.

ATP listasi tammikuussa useamman kuin yhden turnauksen voittaneet. Listalla edellä mainittujen lisäksi kuusi muuta.

Jarkon ottelu Duckworthia vastaan pelataan maanantaina kolmantena otteluna kakkoskentällä (Show Court 2), jolla ottelut alkavat klo 11 aamupäivällä - Suomen aikaa klo 03 (Brisbanesta 8 tunnin aikaero Suomen aikaan tietääkseni). Jarkon ottelua ennen pelataan kaksi naisten kaksinpeliä, joihin kulunee aikaa yhteensä ainakin 3 tuntia. Näinollen Jarkon ottelu alkaisi aikaisintaan klo 06 Suomen aikaa.

En löytänyt livescorehunterin kautta ainakaan vielä livestream-linkkiä otteluun. Ehkä se tulee huomenna ennen ottelujen alkua. Voisiko olla muualta livelinkkiä otteluun löydettävissä?

Hyvä avaus kaudelle, mutta paljon vaaditaan mikäli Australian avoimissa halutaan sijoitetuksi nousta. Jos Jarkko ei etene semejä pidemmälle, niin ensi maanantain ranking on korkeimmillaan 38. Finaalipaikalla se voisi olla 36 ja turnausvoitolla 29. Eli sen kolmannen tammikuisen tittelin kun ottaa, niin on varmasti sijoitettuna AO:ssa.

Jarkon ottelu Federeriä vastaan pelataan uudenvuoden päivänä keskiviikkona Brisbanen pääkentällä Suomen aikaa ,aikaisintaan klo 11 alkaen. Nyt pitää saada livekuvaa tuosta pelistä jostain näkyviin!

Eiköhän se ainakin esim. paf.comin livestreamiltä näy. Ainakin tänään näkyi Brisbanesta pelejä.

No niin Jarkko. Hyviä pinnoja nyt. Federer on varmasti kaadettavissa. Laitan kyllä Jarkolle roposen.

1 tykkäys

“Eiköhän se ainakin esim. paf.comin livestreamiltä näy”

Nyt tuli ihan uusi livestream-saitti meikäläisen tietoon.
Kuinkahan tuolta huomenna sitten se livekuvalinkki oikein löytyy?
Luulisi livekuvaa myös Bet365n kautta löytyvän.
Jos hyviä livestreamlinkkejä muualta käytettävissä niin kertokaa.
Tämä Jarkko vs Federer ottelu on huomenna nähtävä.

Kertoimet tällä hetkellä
Paf: Federer 1.12 - Nieminen 6.25
Bet365: Federer 1.12 - Nieminen 6.00
Slaisserille ja muille optimisteille tulossa hyvää tuloa jos…

Täältä http://www.oleoletv.me/watch/live/streaming/online/free/diretta/1/714185/january-1-2014/atp-wta-brisbane-federer-nieminen.html ainakin yhden streamin löysin. Onko muita?

http://www.streamhunter.eu/free-live-video-streaming-federer-nieminen-atp-brisbane-tennis-atp-192170.html Jo alko löytymään.

Kiitos linkeistä. Streamhunterin kautta parempi kuva minun koneeseeni.

Ennen Sydneyä Jarkolla on vielä Brisbanessa nelipeli/nelinpelejä. Huomenna aamupäivällä Suomen aikaa Jarkko pelaa 1. kierroksen nelinpelinsä Gilles Simon kanssa villin kortin paria Ebden/Kokkinakis(Aus) vastaan sivukentällä (Show Court 1). TV-kuvaa ottelusta tuskin nähtävissä.

Ebden/Kokkinakis - Nieminen/Simon 61 63. Simon oli hävinnyt juuri ennen nelinpeliä kaksinpeliottelunsa Copilille, joten eipä neluriin eikä Brisbaneen jäämiselle jäänyt pojille panosta. Jarkko voi jatkaa matkaansa Sydneytä kohti. Jarkko on Sydneyn kaksinpeliin ilmoittautuneista 11. korkeimmalle rankattu, joten sijoitetuksi pelaajaksi kahdeksan parhaan joukkoon hänellä ei ole mahdollisuutta. Toiselle kierrokselle suoraan pääsevät kärkipelaajat Sydneyssä ovat näillä näkymin: DelPotro, Almagro, Fognini ja Janowicz.

Jarkolle tulee karsija vastaan Sydneyssä, sitten Tomic tai Granollers, joka avasi kautensa semipaikalla Chennaissa. Tomichan voitti täällä viime vuonna Jarkon kvartseissa ja sitten koko turnauksen. Paljon puolustettavaa Berniellä. Granollers hävisi pari kertaa Jarkolle vuonna 2010.

Laaksonen ei päässyt pääsarjaan hävittyään Stakhovskylle selvästi karsinnan kolmannella kierroksella.

Jarkon vastustajaksi tuleva karsija on Blaz Kavcic(Slo;26v;ATP102). Ihan kunnon vastus Jarkolle, mutta toki hurja pettymys jos Jarkko ei häntä voita. Kavcicin paras ranking on ollut niinkin hyvä kuin ATP68 elokuussa 2012, mikä tieto lisää hänen mahdollisuuttaan haastaa Jarkko tasaiseen otteluun.

Jarkon ottelu Kavcicia pelataan Suomen aikaa aikaisin tiistaiaamuna noin klo 6-7 alkaen sivukentällä (Court 4), josta livekuvan saanti on epävarmaa. Tosin tänä aamuna sivukentältä Court 6 livekuvaa näytettiin ottelusta Istomin-Andujar. Jos kuvaa Jarkon ottelusta on saatavilla, niin laittakaapa siitä tietoa tänne palstalle.

Kavcic voitti erin 6-4, 6-3.

Yllättävä tappio, ei olisi uskonut. Yleensä näissä alkuturnauksissa ei tule tappioita tuollaisille 100+ pelaajille.

Toivottavasti AusOpenissa paremmin.