Muut suomalaiset tennismiehet 2020

Tämän kategorian avasi Eero Vasa toisen kierroksen karsintatappiolla Thaimaan Chantaa vastaan Hong Kongissa. Patti aloittaa pääsarjassa Mallorcalla.

PN-S mukana myös Manacorin nelurissa, kolmossijoitettuna, parina Evan Furness. Ensimmäinen kierros kuitattu 6-1, 2-6, 10-5 voitolla.

2 tykkäystä

Patti päivittää instassa. Hänet nimetty Rafa Nadal academyssä nimellä Niklas Patrik.

Ei yllätä Espanjassa jossa nuo kaksiosaiset sukunimet on kaikilla ja jälkimmäinen osa tiputetaan monessa yhteydessä pois.
Toki asia täysin erikseen kun kyseessä siellä vanhempien molemmat nimet. Varmaankin järjestäjät luulivat Patin isän sukunimen olevan Niklas ja äidin Salminen.
Olisi kyllä “cool” nimi tuo Patrik Niklas.

Patti/Furness hävisi nelurin toisella kierroksella.

Oijoijoi. Saisi toteutua tuo Patti vs Alcaraz.

Hieman kuin Timo Nieminen vs Rafael Nadal 16v aikanaan tämän tason Espanjan kisassa.
Sillä erotuksella että Patti luultavasti voittaisi 16v superlupauksen?

1 tykkäys

Manacor M15: PN-S - Jaume Pla Malfeito (ESP, ATP 515).

Mihin perustuu tämä n. 100 sijan “kuoppakorotus” joka annettu kaikille 200 sijan huonommalla puolella oleville liverankissa viralliseen verrattuna? 369, 500, 922 on tietysti miellyttävää luettavaa viime aikaiseen “menestykseen” nähden, mutta mikä on syy? Liittyykö viime vuoden pistesekoilun purkuun?
Edit. Tainneet tuolla live-tennis.eu sivulla hukata pelaajat sijoilta 201 eteenpäin…

Ois voinut laittaa toiseen valmentajaketjuunkin, mutta tulee tänne. Hienoa, että Pattikin näyttää tekevän työtä Pirpa Takin kanssa. Ainakin Emilin fysiikkaharjoitukset IG-storien perusteella olivat hyvin fiksun oloisia, kun treenaili Rafan akatemiassa off-seasonilla.

Onko tietoa kauanko Takki on ollut kuvioissa mukana?

Niklas-Salmisen ensimmäisen kierroksen vastustaja Barnstaple M25-kisassa on britti Alexis Canter. Ihan hyvä testi.

2 tykkäystä

Ja voitto Canterista 6-4, 6-1. Aika vähäiseltä vaikuttaa kiinnostus Pattiin täällä… 22-vuotias kakkospelaajamme kuitenkin, ja ennätysranking on mukavasti tähtäimessä. Seuraavaksi 18-vuotias Wojciech Marek POL ATP-844.

3 tykkäystä

Liittynee turnauksen tasoon. Patti nähty jo “melko usein” challengereissa ja siihen nähden 25K turnaus on eräällä tavalla takapakkia, tai ei ainakaan alkukierrosten osalta niitä Patin kauden kiinnostavimpia otteluita. Tärkeä turnaus kuitenkin pisteiden kannalta. Sitten kun pelaa semivaiheessa, niin johan kiinnostus herää laajemmin. CH kisassa jo 1.kierroksesta lähtien.

Ja kaavio muuten avautui aika mukavasti sinne semeihin saakka… Siellä sitten mahdollisesti ATP Cupissa nähty Kacper Zuk. Toivottavasti paikat ovat kunnossa, ja Patti painaa pitkälle.

2 tykkäystä

Voisiko Pattille nimetä oman sivun. “Muu” ei ole kovin ylentävää maan kakkospelaajasta.

1 tykkäys

Oma ketju olisi perusteltu siinäkin mielessä, että juuri muita muita ei kentillä nähdä kuin Patti. Viime vuonna lähinnä Eero Vasa ja Masi Sarpola pelasivat kourallisen kansainvälisiä kisoja.

Monastir M15, karsinnan eka kierros: Masi Sarpola - Alberto Bronzetti (ITA) 6-1, 6-4. Toisella kierroksella Beninin Arnaud Sewanou.

3 tykkäystä

Masi karsintafinaaliin 6-1, 6-1.

2 tykkäystä

Ja siellä niukka tappio, mutta hyvä että joku sentään yrittää. Onhan tuo meikäläisten kaarti Davis Cup-viisikon takana luvattoman kapea…

1 tykkäys

Masi mukana nelurissa, parina Michal Skonieczny (POL).

1 tykkäys

Taas karsinnat Monastirissä, eka kierros: Masi Sarpola - Raman Rishabdev (IND)

2 tykkäystä

Masille voitto 62 26 10-4. Toivottavasti pääsarjaan pääsee johon tarvitaan vielä 2 voittoa

2 tykkäystä