Next Gen Finals 2023

Turnauksen taso tippui ehkä odotettuakin enemmän, kun Alcarazin ja Runen lisäksi Shelton ja Musetti jättävät nämä kinkerit väliin. Muille sitten 150 000 dollarin osallistumispalkkio onkin jo sen verran merkittävä, että ilman isompia loukkaantumisia vetäytymisiä tuskin tulee

Osallistujat ikävuosittain:

2002
Dominic Stricker SUI Toista vuotta mukana, ja kunnossa ollessaan suurimpia suosikkeja.
Flavio Cobolli ITA Lyhyt italialainen, jonka vahvuudet ovat massalla.
Luciano Darderi ITA? Vielä selkeämmin massalla viihtyvä italialainen. On ilmoittautunut vielä Jeddan viikollakin massa-Challengeriin Etelä-Amerikassa, mutta eiköhän pelaa, jos mukaan mahtuu.
Lisäksi Arthur Cazaux’lla on mahdollisuus mahtua mukaan, jos poisjääntejä vielä tulee. Muuten kausi on jo paketissa.

2003
Abdullah Shelbayh JOR Villillä kortilla, ja syyt korttiin lienevät kaikille selvät. Ihan pätevä pelaaja kyseessä kuitenkin on, kun mahtuu 30 parhaan nuoren joukkoon.
Hamad Medjedovic SRB Paikka on sinettiä vaille varma. Ainoastaan putoaminen Danderydin ensimmäisellä kierroksella ja Nardin sekä Darderin tuplatittelit voisivat jättää serbin varapelaajaksi.
Japanin Kobessa on vielä kahdella pelaajalla mahdollisuus nousta mukaan. Luca Nardi etenemällä pidemmälle kuin Darderi, ja Shintaro Mochizuki voittamalla turnauksen, ja edellä mainittujen italialaisten putoamalla viimeistään toisella kierroksella.

2004
Arthur Fils FRA Ainoa Top50-pelaaja ja ATP-kisan voittaja.
Luca van Assche FRA Toinen ranskan suuri tulevaisuuden toivo.
Alex Michelsen USA Juuri sadan joukkoon nouseva amerikkalainen on näiden ranskalaisten ja Strickerin ohella turnauksen etukäteen vahvempaa puoliskoa.

Aasian toimisto kuittaa, ja siirtyy aamupalan metsästykseen…

4 tykkäystä