Kiinnostavin uusi suomalaispelaaja nousussa ja olisiko siis ketjun paikka
Oskarilla Monastirin kakkoskierros huomenna torstaina.
Eikös ITF:n aikataulut ole paikallista aikaa joten 11.30 Suomen aikaan mun laskujen mukaan, kentän eka matsi.
Vastassa italialaiskarsija Lorenzo Sciahbasi ATP-rankingilla 1247
Onko se nyt 14 Paldaniuksen ATP-saldo pisteiden osalta. Huomisella voitolla 15, sillä osa pelaajista mahtuu tonniin mut miten tuo menisi, onko se vähemmän kisamäärän periaate. Siellä on 15 kappaletta 15 pisteen pelaajia joista viisi on tonnin huonommalla puolella.
Lorenzo Sciahbasilla on uran parhain voitto, jos katsotaan puhtaasti ranking edellä (508) Alexandr Binda.
Sitten yksittäisissä kohtaamisissa Sciahbasilla on tappiot mm. Michael Bassem Sobhy sekä Aleksandr Braynin, jotka Oskari on taas voittanut hiljattain…Tietysti jokainen ottelu on aina omanlaisensa haasteensa, niin ei näille välttämättä liikaa painoarvoa, mutta ainakin joku vertailukohta.
Paldanius/Buldorini - (4)De Carvalho/Reymond 6-4, 3-6, 13-11. Kulkee nelurissakin, ottelusuhde tällä kaudella 8-1
Kiva, kun avasit ketjun Oskarille!
Mietin ihan samaa eilen.
On todella lupaava kaveri.
Näinhän se on. Oskari menisi 15 pisteen miesten joukossa kärkeen, kun on vähiten kisoja, eli selvästi tuhannen joukkoon. Mutta jos vire säilyy koko viikon eilisen kaltaisena, lienee syytä laskeskella mihin 28 ATP-pistettä riittää.
Sillä mennään jo karvan alle 800. Jos mielii CH-kisojen karsintoihin, niin pitää nousta 400 joukkoon. Toki jos Oskari pystyy nousemaan haarukkaan 350-500 niin siinä kohtaa työkalupakkiin tulee tuo Next Gen accelerator väylä (20.v ja sitä nuoremmat), joka tarjoaa sisäänpääsyyn kahdeksaan CH50 ja CH75 kisaan. Jos nousee sitäkin vähän korkeammalle, niin paikat aukee CH100 ja CH125 kaavioihin.
Tällä hetkellä ATP-500 sijalle vaaditaan 80 pistettä.
Tämä onkin nyt mielenkiintoinen matsi taas katsoa, miten pää kestää. Oton tapauksessa laittaisin luonnollisesti jo vedonlyöntirahani vastustajan puolelle ja olisin sekä tyytyväinen, että harmistunut molemmista lopputuloksista.
Näin äkkiseltään vaikuttaa, että Oskarin osalta tilanne on hyvin erilainen. Mutta siitä huolimatta, en nyt tässä kohtaa ala vielä puhumaan mistään muusta kuin aina seuraavasta ottelusta ja aivan varmasti heiluntaa tullaan näkemään tässä vaiheessa vielä paljonkin. Joka tapauksessa yksittäiseksi suonenvedoksi ei enää näitä viime aikoja voi kuiteata, vaan todella vakuuttavasti on miesten pelit lähteneet käyntiin.
Tällä tyypillä vaikuttaa olevan Suomen tennishistorian selväjärkisin pelipää ja toimivin kokonaispaketti aivokäyrien suhteen.
Kuten Sampras aikanaan sanoi. Se ratkaistaan pään sisällä kuka on ykkönen ja kuka sadas.
Oskarin kohdalla myös mielenkiintoista nähdä se, että lähteekö joskus aikanaan pelaamaan jopa noita kaukokisoja, esim. Etelä-Amerikan CH-massat/Afrikan CH-kisat 50/75 tasoa, noissa on aidot saumat päästä kisoihin ilman potentiaalista NG -kiintiötä. Noissa voi olla helpostikin cutit yli 500 pääsarjaan. Tuo jopa teoriassa mahdollista ennen NG -vaihettakin.
Tuossa juuri aiemmin katselin Abidjanin 1 ja 2 entry listoja, joihin mahtuu tosiaan sisään aika isoilla rankeilla. Toki Oskari varmaankin pelaa RG:n ja Wimbledonin, joten mielenkiintoista nähdä että miten rytmittää kisakauden noihin valmistautumisen osalta. Ainakin vielä ensi viikko mennään ulkokovilla, mutta mahtaako sen jälkeen olla edessa alustan vaihto.
Voisi kuvitella tämän kaksiviikkoisen jälkeen alustanvaihto nimenomaan edessä massalle ja siihen joku lämmittelykisa pohjille ennen RG:tä ja sama kaava sitten ennen Wimbledonia ruoholla…Luultavasti nuo sitten määrittelevät aika paljon käykö vielä pelaamassa enää US Openia myöhemmin, jos RG/Wimbledon menee riittävän hyvin, löytyy kuitenkin jo kokemus viime vuodelta US Openista.
No aika näyttää, miten käy.
Kannattaahan se vahtia et junnuranking pysyy top kympissä kauden loppuun, sillähän saa JA-spotteja ens kaudelle pikku-challengereihin suoraan pääsarjoihin. Eli näitä etuja silmällä pitäen kyl se fiksulta kuulostaa kaikki junnuslämit käydä pelaamassa
Challengers 50 and 75 - Junior Accelerator Spot can be awarded to up to two (2)
players in every Main Draw (eligible Junior players ranked 1-10 and Junior Grand
Slam Champions) and to up to two (2) players in every Qualifying (eligible Junior
players ranked 11-20 and Singles Junior Grand Slam Finalists) of Challenger 50 and75 tournaments.Each Junior player ranked 1-10 and Junior Grand Slam Champion shall be eligible
for up to eight (8) total Main Draw opportunities, with a maximum of four (4) uses per six (6) months. Each player ranked 11-20 and Junior Grand Slam Finalist shall be eligible for up to eight (8) total Qualifying opportunities, with a maximum of four (4) uses per six (6) months.
Riittää kaiketi, kun on kerran käynyt vuoden aikana noilla sijoilla. Ei tarvitse pitää vuoden loppurankingissa paikkaa siellä.
Tänään uusi kokemus Oskarille: hävisi ensimmäistä kertaa heikommin rankatulle.
Ja riittää kun voittaa yhden junioreiden Grand Slamin. Siitä puheenollen, mihin on kadonnut AO-voittaja Henry Bernet?
Ei ole sveitsiläisellä joo tilastomerkintöjä sitten AO:n, teki tossa joku aika sitten lyhyen visiitin junnulistan kärjessä.
Eikä myöskään ole lähiviikkoina pelaamassa, jotain vetäytymisiä löytyy ITF-ja junnupuolelta tuleville viikoille.
No ei se nyt vaikea ole veikata et vammoja vammoja, mut google ei kyllä mitään vastausta antanut.
Lähellä oli voitto nelurissakin, mutta 6-1, 6-7 (7), 3-10
Oskarille Monastirin M15 ekalla kiekalla karsija. Tällä viikolla hän ei ole mukana nelurissa.
Toisella kierroksella on todennäköisesti aika ikävä vastus. [3] Aidan Mchugh on 24v britti, joka on breikannut 300 urallaan, mutta nyt vähän valunut sijalle 459. Ikävää on saldo viime ajoilta. ITF-tasolla 5 edellistä turnausta vähintään kvartsiin päässyt. Sitä ennen jenkkien pikkuchallengerit menneet aika heikosti. Hyvävireiseltä vaikuttaa. Mutta ei varmaan mielellään Oskaria kohtaa. Toki Algerialainen 26v. karsija (ATP 1177) pitäisi nyt ensin hoitaa huomenna.