Ostetut valmentajat ja kurssit

Mistäpäin Stadia löytyisi paras harrastevalmennus? Ketä valmentajia taas varottava?

Sehän riippuu tosi paljon siitä mitä valmennukselta haluaa. Hauskaa, analysoivaa vai kenties fyysisesti intensiivistä? Sosiaalista ryhmävalmennusta vai yksittäisiä ad-hoc tunteja? Ja mikä lähtötaso, mihin haluaa päästä. Haluaako hioa tekniikkaa vain parempaan suuntaan vai haluaako kenties nostaa tasoa D-luokasta C-luokkaan.

En osaa ketään suositella, mutta ensalkuun pitäisi varmastikin saada vähän enemmän infoa jotta joku joka valmentajia tosi hyvin tuntee osaisi vinkata oikeaan suuntaan. Jokaisella valmentajalla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa sekä oma tyylinsä valmentaa, niin kuin pelaajillakin.

Tekniikka pitäisi saada kuntoon rautalangasta vääntämällä. Ja liikaa ei sais maksaa. Löytyykö näillä tiedoin?

No tuota, pitkään Stadissa tennisvalmennusta tehneenä tuo ei ole ihan yksinkertainen yhtälö yhdistää tennistä valmentajan kanssa ja edullista hintaa. Toivotko siis ensisijaisesti privaattitunteja? Meinaan jo pelkkä treenivuoro voi maksaa yli 30 euroa, mihin sitten tietenkin tulee valmentajan hinta päälle. Suosittelisin jollekin pääkaupunkiseudun seuran kurssille tai sitten esimerkiksi urheiluopiston kurssille osallistumista ensi alkuun. Tai sitten aikuisvalmennuksiin ryhmissä. HVS-Tennis ja HLK on ainakin hyviä vaihtoehtoja Länsi-Helsingissä. Puistolan Urheilijat tj. pohjoisessa ja Smash ja Sata-Tennis idässä. Länsi-Vantaalta löytyy VarTe ja idästä Valko-Pallo. Toivottavasti löytyy sopivaa treeniä näistä tai muista :blush:

4 tykkäystä