Palaute ja ehdotukset

Täällä voi antaa palautetta ja ehdottaa parannuksia foorumiin. Pitäisikö esimerkiksi kategorioita olla enemmän?

Foorumi ei auennut ainakaan omalla nokian e75:lla vaikka näytti lataavan 1.25mb verran.
Kevyempää mobiiliversiota luvassa? Vertauksena ylen foorumi joka kooltaan about 100kt.

Äkkisilmäyksellä näyttäisi että sivuja ei viestiketjuun tule vaan kaikki on yhtenä pötkönä.
Pitkissä viestiketjuissa (kuten täällä usein on) on rasittavaa aina scrollata viimeiseen viestiin.
Vähintään pitäisi voida vaihtaa viestien järjestystä siten että uusin on ensimmäisenä.

Valitettavasti foorumin mobiiliversio toimii ainakin toistaiseksi vain uusimmilla iphone/android/windows phone puhelimilla ja tableteilla ja on myös raskaampi verrattuna perinteisiin foorumeihin muuten kuin käyttöliittymän puolesta. Tämä on täysin uuden foorumialustan huono puoli. Mobiilipuolta kuitenkin kehitetään ja optimoidaan koko ajan, samoin kuin koko foorumin koodia. Kokonaan erillistä mobiiliversiota ei ole suunnitelmissa.

Rekisteröityneenä käyttäjänä ketjun avaaminen vie uusimpaan lukemattomaan viestiin. Alimpaan viestiin pääsee joko suoraan avaamalla ketjun otsikon klikkaamisen sijasta activity-sarakkeen kohdalta tai ketjua lukiessa oikealla alhaalla olevasta vihreästä laatikosta, jossa on ketjun viestien lukumäärä ja nuolet ylös ja alas.

En tiedä, kuinka paljon nuo avatarit kuormittavat, mutta varmaan ilmankin pärjättäisiin. Keskusteluun osallistujia ei myöskään tarvitsisi välttämättä listata. Osallistujien sijasta etusivulla voisi näkyä viimeisimmän viestin kirjoittaja.

Mitään kehitysehdotuksia ei ainakaan vielä ole heittää, mutta pakkohan se on korkata oma postausura. Kiitokset jo tässä vaiheessa Linquelle ja muille taustavoimille sekä tietysti myös Heleille ensimmäisen yhteisen privaviestin lähettämisestä. Palautettahan se on positiivinenkin palaute, joten hyvältä näyttää! Niin ja todella hieno ja osuva nimi foorumilla!

probukselle kiitos foorumin pystyttämisestä, toimin vain kommunikaatiovastaavana YLE:n foorumien kanssa!

Kiitos ehdotuksista. Tällä hetkellä mennään aika lailla oletusasetuksilla, mutta foorumille on suunnitteilla ulkoasupäivitys, jossa näitä etusivullakin näytettäviä tietoja mietitään tarkemmin.

Ja kiitos myös muista palautteista. Toivottavasti saadaan luotua aktiivinen ja toimiva foorumi.

Kiitos täältäkin ylläpitotiimille. Kyllä oli tuskainen viikko ilman palstaa… Toivotaan, että uusi palsta jatkaa edeltäjänsä tasoisena ylivoimaisena suomenkielisenä tietolähteenä tennisasioissa. Meitä on varmasti monia, jotka olemme säännöllisesti lukeneet YLE:n palstaa ilman omia postauksia (miksikö, no koska oma tietämys ei yllä palstan tasolle). Te (TP10, Footfault, Natti, Hapap ja monet monet muut) sietäisitte saada gaalassa jonkin tennisliiton tunnustuksen työstä suomalaisen tenniksen eteen.

4 tykkäystä

Samaa mieltä, yhdeltä niistä jotka lukevat säännöllisesti, kirjoittavat harvemmin.
Mens tennis forum ei tuntunut yhtä joustavalta, sitäpaitsi olin muinoin kirjautunut sinne toisella nimellä. “your user name is yours for life” - kuten säännöissä sanottiin.

Ja pidetään tosiaan yhteisellä päätöksellä poissa kaikki ne jotka ryhtyvät esim. antamaan omia lujuuslaskelmiaan Jarkon pääkopasta.

Hienoa että uusi foorumi on pystytetty pelkästään tenniksen ystäville. Aion ilman muuta seurata keskustelua täällä jatkossa. Tajusin vasta tänään että Ylen keskustelupalsta on suljettu. Ihmettelinkin, että voiko olla mahdollista, että tenniksen ystävät olisivat kadonneet. Mutta syy oli siis Ylen. Ihan kätevältähän tämä keskustelupaikka vaikuttaa, toivottavasti saadaan käyttäjiä tänne, ja sitä myötä loistavaa liveseurantaa, kuten oli Ylen keskustelupalstalla. Kiitos siis ylläpidolle ja muillekin ketkä tennisviestejä kirjoittelevat.

Hienoa! Uusi palsta pystyssä näin nopeasti! Kiitokset kaikille asiaan vaikuttaneille, tästä on hyvä jatkaa keskustelua.

Joku voisi vielä kertoa miten tuo Avatan vaihdetaan :slight_smile:

Mene omiin tietoihin oikean yläkulman oikeanpuoleisesta tai vaikka tuossa viestisi viereisestä kuvakkeesta. Siellä valitse preferences, jossa pääset mm. vaihtamaan avatarin.

Kiitos. Löysinkin jo ja sain vaihdettua. Ja uuden palstan kunniaksi Jarkko menee Kiinassa päätyyn saakka…ehkä.

Hej!
Hienoa että talkoohenki vielä pihisee jossakin! Oli karmea teko Yleltä, en anna anteeksi, enkä maksa tvlupaa!
Nyt tehdään vielä parempi keskustelupalsta!

Suuret kiitokset kaikille asianosaisille uuden palstan avaamisesta. Olen ollut vuosikausia aktiivinen Ylen palstan lukija ja harmi oli suuri, kun se yhtäkkiä suljettiin. Toivottavasti suomalainen tenniksen seuraaminen jatkuu tällä foorumilla.

Annanpa saman tien palautetta minäkin. En kaipaa avatareja, vaan mahdollisimman selkeää ja ulkoasultaan yksinkertaista foorumia. Vinkkinä toisille, joita kuva häiritsee/hävettää: tallensin Paintin valkoisen oletus-pohjan jpg-kuvaksi ja latasin sen avatariksi.

Toiseksi ehdotan, että foorumilla eroteltaisiin naisten ja miesten tennis eri osastoille. Ehkäpä myös junioritennis? Olen yksi niistä, jotka seuraavat vain miesten tennistä. On turhauttavaa, kun esim. liveseuranta-ketjussa tai Grand slamien ketjuissa keskustellaan sekaisin miesten ja naisten otteluista. Mitä muut sanovat?

Kiitos palstasta, mukava tulla mukaan.
Ylelle voin antaa ylen :smile:

Itse tykkään kyllä ainakin intuitiivisesti enemmän siitä että ketjuja ei aleta liikaa järjestämään kategorioihin.

Ehkä miespelaajat, naispelaajat ja juniorit kategorioita voisi kuitenkin kokeilla.