Palaute ja ehdotukset

Tällainen toiminto oli mahdollinen aiemmin, mutta sitä ei taidettu käyttää montaakaan kertaa täällä eikä muuallakaan, koska se on myöhemmin poistettu. Toki edelleenkin keskustelua voi jatkaa toisessa ketjussa ja tarvittaessa liittää lainauksen tai linkin vanhaan ketjuun itse, kuten tein tässä.

Tämä on paljon toivottu ominaisuus, mutta alusta ei ainakaan vielä taivu siihen.

Viime päivinä palstan sähköpostit eivät ole kulkeneet, mutta ongelma on nyt huomattu ja korjattu. Pahoittelut kaikille, joille lähti nyt vanhoja ilmoituksia tai kerralla useampi viesti!

Saisko palstalle alkolukon?

5 tykkäystä

Erittäin hyvä idea.

1 tykkäys

Jos vaimentaa ilmoitukset toisen käyttäjän viesteistä (vink vink…), tämä estää myös yksityisviestit. Löytyy omista asetuksista kohdasta ilmoitukset.

1 tykkäys

Nyt kyllä ihan vähän kiinnostaa miksi viestini poistettiin. Onko palstan ylläpitäjän linja se, että Hardcourter saa kyllä lähetellä pillunsaantiviestejään, mutta niistä julkisesti mainitseminen on väärin? Vai onko tuo pelle vaan niin munaton mies, että ensin laittaa viestin, ja sitten pyytää ylläpitoa sensuroimaan?

En ole pyytänyt mitään, koska minulla ei ole tapana vinkua ylläpidolle kaikesta turhasta ( niin kuin eräillä toisilla) mutta vissiin ajattelivat että turhaa kitinää ja näin ollen tarpeettomia viestejä. Aivan oikea linja ylläpidolta :+1: Tuntuu joillakin olevan kova huomionhakuisuus ja tarve yrittää mustamaalata toisia kun noin harmittaa että typerä viestisi poistettiin.

Edit, ja näihin varsin “kypsiin” “munaton pelle” heittoihin en viitsi edes kommentoida. Kaukana on asiallinen linja noissa kommenteissa, vai miten se nyt meni :wink:

Kannattaisi lukea palstan säännöistä pykälät 1 & 2:

  1. Ole kohtelias; älä provosoi, älä jankkaa.
  2. Solvaaminen ja hyökkääminen henkilöä kohtaan on kielletty.

Ehkä FF voit editoida nyt näkyvää viestiäsi, niin ei tarvisi liputtaa sitä.

2 tykkäystä

Viestit poistettiin, koska ne eivät liity ketjun aiheeseen mitenkään ja palstan muita käyttäjiä tuskin kiinnostavat.

Jos viesteissä on ongelmia, ne pitää liputtaa. Näin jokainen voi itse vaikuttaa siihen, minkälaista kirjoittelua tänne haluaa.

1 tykkäys

Hyödyllistä luettavaa jokaiselle foorumistille! http://www.ts.fi/mielipiteet/kolumnit/3618354/Hannu+Lauerma+++Kun+raivo+vie

7 tykkäystä

Jätän nimet mainitsematta (osa varmasti ehti lukemaan), mutta olisiko asialle aika tehdä jotain? Jos tennispalstalla viestit koostuvat suorasta hyökkäyksestä toisen palstalaisen oletettuun poliittiseen kantaan, ovat erittäin suoran rasistisia (ihmisryhmän kutsuminen saastaksi) ja misogynistisiä (suvakkiämmä), niin mielestäni olisi.

Palstan siistiminen noista viesteistä on täysin ymmärrettävää, mutta jos tuo maton alle lakaiseminen on ainoa seuraus, niin minkä viestin se tästä palstasta antaa? Saa olla avoimen rasistinen ja syyllistyä vaikka kunnianloukkaukseen, ja seurauksena taputetaan olkapäälle, ja laitetaan viestit piiloon?

4 tykkäystä

Parasta olisi kun kaikki kirjoittaisivat tänne omalla nimellään, niin varmaan tulisi enemmän mietittyä mitä tänne postailee.

Pahoittelut kaikille aiemmista viesteistäni, myönnän ne eivät kuulu tälle palstalle ja voivat aiheuttaa mielipahaa joissain. Myös pahoittelut FF:lle jos ymmärsit että tarkoitin sinua noilla viesteillä, se ei ollut tarkoitus. Lopetan aiheesta spämmäämisen tähän.

2 tykkäystä

Olen samaa mieltä, että palstalla ei pidä hyökätä toisia vastaan niiden poliittisten mielipiteiden takia, mutta toisaalta ei sinunkaan sitten kannata vihjailla täällä, että “rajat kiinni”-porukka on tyhmää, kuten siellä Wimbledon-ketjussa teit. Itse kannatan tässä vaiheessa tiukkaa rajavalvontaa, jolla estetään paperittomien vyöry Suomeen, joten siinä mielessä kuulun juuri tuohon “rajat kiinni”-porukkaan.

Mutta se siitä, keskitytään jatkossa tenniksestä keskustelemiseen.

2 tykkäystä

Tänään on parille käyttäjälle asetettu kolmen päivän banaani johtuen asiattomasta käytöksestä palstalla. Suurin osa näistä viesteistä on myös poistettu, koska ne eivät liittyneet palstan aiheeseen, eli tennikseen. Jatkossa, jos tämä nahistelu ei lopu niin pannat ovat pidempiä ja niitä jaetaan herkemmin myös niille muille, jotka jatkavat aiheen ohi keskustelua.

Kiitos heille, jotka toivat mielipiteensä julki liputtamalla, kuten palstan sääntöihin kuuluu. Tämä asia lienee loppuunkäsitelty.

3 tykkäystä

Kaikille sitten sama kohtelu, eiks niin. Hiekkalaatikoilla tuppaa aina oleen niitä lellikkejä…

Tuossa hiljattain tämä palsta lakkasi toimimasta vanhalla 3. sukupolven iPadilla (kaikilla selaimilla). Onko foorumisofta päivitetty viime aikoina vai mikä siihen nyt tuli?

Juuri tästä on kyse. Palsta lakkasi toimimasta vanhemmilla iOS-versioilla edellisessä päivityksessä. Tähän ei valitettavasti ole luvassa korjausta. Tuetut mobiliselaimet ovat:

  • Mobile Safari, iOS 10.3+
  • Mobile Chrome, Android 4.4+

Ylläpidolle kysymys ja toive. Jos haluaa uudistaa nimimerkkinsä niin millä tavalla se onnistuu parhaimmin? Puolestani Taitopelaaja10 voi jäädä historiaan ja teen paluun uudella nimimerkillä viimeistään siinä vaiheessa kun prokaudet jälleen jatkuvat. Korona-aika on hyvä aika uudistua myös katsojien/kirjoittajien osalta. Taitopelaaja nimimerkin keksin viihdeiltana 15 vuotta sitten 25-vuotiaana Ylen palstalla ja sen jälkeen oli eri numeroyhdistelmiä perässä, johtuen kyseisen palstan kaatumisista ja uudelleen rekisteröitymisistä.

Nykyisin koen tuon nimimerkkini itselleni vieraaksi ja kirjoitan tänne mieluummin jollakin toisella nimimerkillä. Elikä puolestani Taitopelaaja10 voi poistaa ellei suora nimimerkin vaihdos ole mahdollista. Vai onko ylläpidolla sellaiseen keinot?

Onko palstalle pian kirjautumassa tahtopelaaja10? :grinning:

Älä nyt hyvä mies nimimerkkiä muuta. Ei nimi miestä pahenna ellei mies nimeä!

2 tykkäystä