Roland Garros 2019

Karsinnat alkavat huomenna klo 12. Nelossijoitettu Henri Laaksonen kohtaa Brandsin toisena otteluna kentällä 12. Seuraavaksi vastaan tulisi voittaja ottelusta Arguello - Baldi, ja karsintafinaalissa jos tulee vastaan toinen sijoitettu, on se M. Ymer.

2 tykkäystä

image

5 tykkäystä

Kim Tiilikaisen koutsaama Saksan 18v Rudolf Molleker karsi Ranskan avointen pääsarjaan.
Lisäksi siellä sijoitettuna 18v Felix Auger-Aliassime.

Ensimmäistä kertaa 12 vuoteen kun RG pääsarjassa 2 kpl 18-vuotiaita omilla saavutuksilla ilman villiä korttia.

2007 näitä oli pääsarjassa jopa 3 kpl. Del Potro, Cilic ja Gulbis.
Molleker karsi myös AO:n pääsarjaan.
On aivan kuin Cilic oli samassa iässä 2007.

1 tykkäys

Kim Tiilikainen ei ole enää yli kuukauteen toiminut Mollekerin valmentajana. 30.4. Sanonut saksalaismedialle, että pelannut ilman valmentajaa muutamia viikkoja jo. Olikohan Tiilikainen enää valmentaja tuossa Mouratouglou Openissa missä meni finaaliin asti.

https://twitter.com/doublefault28/status/1131604698094592000 itse Mouratouglou siellä Mollekerin taustajoukoissa.

1 tykkäys

Okei, harmi. Kiitos tiedosta. Hitaasti päivittyy ATP-sivujen tiedot.

Laaksosen kanssa kovan matsin Roomassa vääntänyt Salvatore Caruso läpäisi karsinnat kolmen erän voitolla Dustin Brownista.

Laaksonen - M Ymer menee vuoristorataa 16 6…
Nyt pitäisi Henrin tehdä kuten Leijonat eilen: svenski johtaa kolmatta *1-3

1 tykkäys

https://www.atptour.com/en/players/mikael-ymer/y268/player-activity Mikael Ymer on takonut tänä vuonna aika kovia tuloksia. Todella hyvää menestystä CH-tasolla ja karsinut Mastersiin. On voittanut mm. pääsarjaan karsineen Mollekerin.

1 tykkäys

Tuo Laaksosen kehon kieli on aina niin paljon puhuvaa. Kun ensimmäinen erä lähti valumaan käsistä etsi hän ratkaisua omista kengännauhoistaan. Nosti sitten katseensa toisessa erässä, tuli pelipaikalle, ja takoi ylivoimaisen erävoiton. Kolmannessa ilopilleri verkon toisella puolella mursi heti alkuun ja taas Henri näytti migreenikohtauksen saaneelta Del Potrolta. Eikö hän saa tuota synkkää yksinpuhelua ikinä kuriin? Siinä menettää puolet tehoistaan.
Joku voisi antaa Teemu Pukin puhelinnumeron. Hän on päässyt tuosta negatiivisuudesta eroon.

2 tykkäystä

Noh, ll-paikka vielä mahdollinen

Pääsarjan kaavio on julkaistu.
https://www.rolandgarros.com/en-us/results/SM/1
Selittäkääpäs viisaammat, miksi LL-paikat on menneet Ottelle, Rosolille ja Stakhovskylle, ja heidän yläpuolella rankingissa oleva Henri ei ole kaaviossa?

Muuttaako tuo Kyrgiosin vetäytyminen enää tilannetta?

Federer aloittaa urakkansa pääkentällä heti sunnuntaina. Ilmeisesti kaavion alaosa peluutetaan miehissä ennen yläosaa koko turnauksen ajan?

Tämä on Federerille hyvä jos sattuu pitkälle menemään niin saa ylimääräisen lepopäivän verrattuna toiseen puolikkaaseen. Federer hyötyy lepopäivästä varmasti eniten.

Luulisi noin periaatteessa olevan oikeudenmukaista, että ykkössijoitettu saisi myös aikataulullisesti vähintään yhdenvertaisen reitin loppuotteluun. Roomassa aikataulutus saattoi olla yksi iso tekijä loppuottelun tuloksessa. Toki vastassa oli parempi massapelaaja, joka pystyi myös hoitamaan itsensä loppuotteluun vähemmällä huhkimisella.

Maanantain ohjelma kentällä 5:
image

Laaksosella ja Martinezilla ei aikasempia kohtaamisia.

1 tykkäys

VeikkausTV:n kautta pystyy katsomaan otteluita myös vitoskentältä.

1 tykkäys

Sanokaas nyt te ketkä muistatte paremmin. Milloin viimeksi suhteessa massakauteen Nadalilla on ollut vaikea kaavio Ranskassa? Silloin kun hävisi Djokolle puolivälierissä, olisko se 2015? Nythän tuolla on aivan turisteja välierään saakka, jossa sielläkin tulee luultavasti joku yhden käden rystylyöjä. Djokolla kyllä pikavilkaisun perusteella helvetillinen duuni taas joka kierroksella. Eikö näitä kaavioita saataisi jo joskus julkisesti ar vottavaksi?

1 tykkäys

Niin, sitä on tuolla kv. forumillakin mietitty usein, että miten Nadalille on sattunut niin usein helppo kaavio. :thinking:

1 tykkäys