Karsinnat loppusuoralla, ja pääsarjakaaviokin kai kohta valmis. Kolme suurta suosikkia: Djokovic, Nadal ja Alcaraz kärkihaastajinaan Zverev ja Tsitsipas.

3. Ruud ja Tsitsipas
  4. Rublev ja Medvedev

Tsitsipas ja venäläiset kiittävät, ja tuskin Ruudiakaan harmittaa.

5 tykkäystä

Djokovic-Nadal ja Zverev-Alcaraz puolivälierät ja näiden voittajat sitten vastakkain välierässä. Voisi melkein ennustella Alcaraz-Tsitsipas finaalia.

Pistetääs tänne palstalaisten veikkaukset voittajaksi joulukuulta (eli ATP-veikkauksen rivit):

Sinner: 1

AO:n voittajaa (Nadal) ei osannut arvata kukaan, mutta nyt lienee varmaa, että joku osuu oikeaan. Vai onko :thinking:

4 tykkäystä

Kaavio on pettymys. Välierissä Alcaraz-Nadal ja Tsitsipas-Djokovic olisi ollut paras.

Thiem hävisi suoraan kolmessa erässä. Onpas hänellä vaikeata edelleen

Sijoitetuilla vaikeaa. Naisissa Muguruza (10) ja Jabeur (6) pihalla. Miehissä Brooksby (31) hävisi ja FAA (9) oli jo 0-2 tappiolla, mutta nyt viides erä käynnissä.

Lisäksi Isner (23) neljännessä erässä tiukassa väännössä ja Davidovich-Fokina (25) häviämässä kolmannen erän.

FAA ja Isner voittivat, mutta D-F hävisi.

1 tykkäys

Cressyllä Basilashviliä vastaan kolmannen erän tie breakissa ottelupallo ja nyt on häviöllä 3-4 viimeistä erää ja syötönmurron perässä.

Ja Basilashvili vei 6-3.

Opelkalle yllätystappio Krajinovicia vastaan alle kahdessa tunnissa. Toinen sijoitettu laulukuoroon joutunut tänään naisissa Samsonova, kolmessa erässä.

Bashilasvili oli lähellä liittyä seuraan. Fritz sai myös voiton vasta viidessä erässä, mutta ei sentään joutunut 0-2 tilanteesta lähteä kairaamaan.

Seuraava tippunut sijoitettu löytyi etelänaapurista. Kontaveit (5) taipui Tomljanovicille 67 57.

Raducanu (12) oli todella lähellä hävitä 0-2, mutta toinen erä tiukasti kotiin ja kolmas helpommin. Kerber (21) taas on todella lähellä hävitä Frechille. On kolmannessa eräsä murron jäljessä ja juuri pelasti 4 breikkipalloa ja kavensi 2-3" tilanteeseen.

Mutta niin taas suosikki kairasi voiton murtamalla 4-5" tilanteessa ja viemällä viimeisen erän 7-5.

1 tykkäys

Sataa… Meneeköhän huomsisen aikataulut vielä uusiksi. Ei varmaan aleta enää tänään.

Djokivic tietty Nishiokaa hoitelee vielä 30min.

Keruber vs Frech viimeiset geimit olivat todella tiukkoja. Lopussa pelaajat oli aivan loppu ja Kerber välillä ”käveli ” palloa kohti kun ei jaksanut juosta. Hyvää naistennistä ja draamaa.

1 tykkäys

Oli todella mainio loppu. Lasdukaskin vielä.

Holger painaa Shalopalovia vastaan eka erä taskussa ja toinen 3-0.

Ja nyt syöttää jo 2. erän voitosta 5-1

6-3, 6-1 johto.

1 tykkäys

Siirretään tänne: Runella oli ottelupallo ja tie auki linjaa myöten eikä koskaan takaisin, tuosta syöttötakarajan tuntumasta jos ei lähempää, mutta tällä kertaa mailaa puristettiin siinä määrin että kämmen lässähti puoleen verkkoon (vastaava paikka oli Goffinilla Rafaa vastaan Madridissa samalla surkealla lopputulemalla, tosin sillä erotuksella että daanin paikka oli vielä parempi: Shapo oli liikkumassa toiseen kulmaan, Rafa lyöntikulmaan). Ja nyt pelataan sitten kolmannen erä tie-breakia mutta eiköhän Holger sen vie niin eipä palaa moka painajaisiin lailla varpusparvueen…

Ja matsi ohi kolmessa: 3-1-6. On tässä meillä pelaaja, lähes suomalainen, joten nautitaan. :smile: Eino, Emil voisi kyllä hoidella Humbertin niin suomalainenkin pellavatukka pitää vielä ainakin Ruudin kohtaamiseen asti mielenkiintoa yllä.

Tsonga ihan tosissaan haastaa Ruudia. Toivottavasti voittaa tämän toisen erän nyt! Kolme vuotta sitten voittanut viimeksi matsin massalla.