Suomalaispelaajien otteluseuranta 2015

Kausi 2015 alkaa Henri Kontisen ottelulla Brisbanen ATP-turnauksesta klo 09 jälkeen tänään. Livestream löytyy, kuten Henkan ketjussa mainittua.

Ottelu alkaa noin klo 09.30. Edellisessä naisten ottelussa juuri alkamassa 3.erä.

Perinteellisesti saa taas jännittää lähteekö striimi ollenkaan pyörimään vai ei :confused:
Kon/Dra ekassa syöttövuorossa 15-40 tappiolla jo. Scoreboardin mukaan se oli Henkka joka syötön menetti.
Ei toimi striimi “Unfortunately we cannot connect to the stream.”
Draganja lyö tuplan no-ad pisteessä eli vastustajat *5-2 johtoon

Ja murto heti ekaan gameen :confused:

Edit. toimiiko muilla striimit? Itellä ei.

Mistä livestream pitäisi näkyä? Ei ole livescorehunterin listalla.
Kon/Dra jo breikkipallo 3-4 kavennukseen, mutta ei. Nyt Jon/Que johtaa 5-2 ja syöttää erävoitosta.

Striimi oli listoilla ihan matsin alkamiseen asti mutta ilmeisesti ongelmien takia vetivät sen pois. Edellinen naistenmatsi näkyi luonnollisesti täysin ilman ongelmia…
Pisteet ekassa erässä 26-18 Joh/Que ja 2/2 bp’s saved joten ansaittu erävoitto heille.

Toisessa erässä 4-3 Kontiselle. Henkalla muutama vakuuttava syöttövuoro.

2-6 4-6 tappio Henkalle ja Marinille
Silmiinpistävä statsi second service return won 2/12 6%

Jarkon ottelu Kudlaa vastaan huomenna Showcourt2lla toisena otteluna. Ottelu alkavat paikallista aikaa klo 11, joten Jarkon ottelu alkaa Suomen aikaa varhain aamuyöllä .

Edellinen ottelu päättyi ja Nieminen-Kudla striimissä tällä hetkellä naistenmatsi :grimacing:
Jarkko johtaa 2-1* ja nyt tuli striimi eka kertaa esiin.
Luonnollisesti umpisurkea kuvanlaatu.
Ja Kudla murtaa 2-3*
Jarkko murtaa takaisin vaikka Kudla johti 40-15, 3-3
Taas Jarkko menettää syötön vaikka oli 30-15 ja adv, 3-4

Jarkolla oli 15-30 Kudlan syötössä ja täydellinen paikka tappaa smash mutta lyö ulos ja Kudla pitää, *3-5
Kudlalta puhdas pito kun Jarkko tekee rystyltä helpon näköisiä virheitä 4-6

1 tykkäys

Jarkko murtaa 3-1.

Toinen erä Jarkolle 6-1.

Kolmas erä. Jarkolla heti murtopallo, mutta Kudla pitää syöttönsä. 0*-1.

Kolmannen erän ekassa geimissä Jarkolla oli Kudlan syötössä 30-40 ja 40-ADV eli 2 murtopalloa mutta oli todella passiivinen molemmissa, odotteli vain Kudlan virhettä jota ei tullut…
Tästä taitaa tulla taas ekan erän toisinto?
Huolestuttavaa että Kudla syöttää ensimmäisenä tässä erässä.
2-2* 15-30 nyt Kudlan syötössä… ja jarkolta rystyltä ue, 40-ADV toisella murtopallolla murto lopulta.
*3-2 kolme varmaa syötönpitoa nyt kiitos

Jarkko murtaa tilanteeksi 3*-2.

Jarkko murtaa taas ja syöttää voitosta tilanteessa 5*-2.

Kudla taistelee murron ja pitää syöttönsä, 5*-4. Lopputulos Nieminen-Kudla 46 61 64.

Menipäs vähän turhan jännäksi lopussa mutta pääasia että Jarkko voitti.
Tennis ei vakuuttanut ollenkaan, toivottavasti pystyy parantamaan tuosta.

[WC] James Duckworth (AUS)

Eli yksi naistenmatsi ennen Jarkkoa. Voisi veikata Jarkon alkamisajaksi klo 9.30 Suomen aikaa.
Ja striimi pitäisi löytyä kun show courtista kyse.

Herkko Pölläsen ottelu Floridan vihreältä massalta alkaa ITF-sivujen livescoressa noin klo 20.

Toivottavasti massakenttäjyrä Herkko jatkaa hyviä otteitaan, kun vihdoin turnauksen viidennessä ottelussaan on panoksena ATP-piste. Vielä pari vuotta sitten pidin itsestäänselvyytenä, että Herkko nousee massakenttäkisojen turvin CH-tasolle heittämällä. Viime kausi oli opiskelujen myötä takapakkia, mutta jospa jälleen alkaisi kulkemaan. Ikää vasta 20v ja täysi panostus ammattilaisuuteen vasta edessä muutaman vuoden kuluttua ja sittenhän se vasta nähdään mihin Pölläsestä on. Pääasia ettei ole hukannut junnuvuosien potentiaaliaan, sillä eiköhän se ole löydettävissä uudelleen jos vaan peruspalikat pysyvät koossa näinä puoliammattilaisuuden aikoina.

Pöllänen - Shane 4-1… Lupaava alku, kun vastassa pelaaja, joka juuri syksyllä eteni tälläisessä Floridan vihreän massan futuressa välieriin.

Avauserä 6-1, toinen erä alkanut tasaisemmin.
Toinen erä 4-6
Kolmas erä 2-0 tilanteessa Pölläselle
Voitto 6-1, 4-6, 6-1.
Seuraavaksi vastassa Ruotsin parhaimmistoa. Ensin Markus Eriksson 400+ ja toivottavasti kvartsissa Christian Lindell 200+.