Suomalaisten otteluseuranta 2022

Hyvää uutta vuotta kaikille! Kohta alkaakin jo uusi kausi ja päästään seuraamaan mielenkiinnolla mitä vuosi pitää sisällään. Vahva luotto on ainakin Heliövaaran ja Kulikovan kaudesta. Emilille toivon erinomaista Australian reissua ja sitä myötä helpompaa pääsyä turnauksiin. Kaikille muillekkin suomalaisille valtavasti tsemppiä ja menestystä! :slight_smile:

10 tykkäystä

Kunnia tämäkin. Ekat piirrot palstan otteluseurantaketjuun 2022. Emilille hyvä murto 2-1 johtoon. 3"-2 tilanteessa Baez sai parikin etua murtaa, mutta palautteli leveäksi.

Varman oloista Emilin peli ja joitain erinomaisia palloja.

Kunnes Baez saa kolme murtopalloa ja murtaa toisella yrittämällä. 4-4.

Seuraavan Baezin syöttövuoron Emil aloittaa hyvin 0-30, mutta sitten Baez vie kolme putkeen. Emil kuitenkin kampeaa peliin mukaan ja kaivaa 2 murtopalloa onnistumatta. Baez vie pitkän pelin ja johtaa 4"-5.

1 tykkäys

Äsken olisi kyllä murto pitänyt ottaa. Noh vaikeamman kautta.

Nyt oli varmaa peliä! Eka erä kotiin 7-6!

1 tykkäys

No. TB tuli mukavasti kotiin. Ansaittu erävoitto. Oli Emil kokonaisuutena niskan päällä. Joitain tarpeettomia virheitä toki Emililllekin tuli.

2 tykkäystä

Oliko Emilillä medical timeout äsken?

Ei ainakaan mikään näytä vaivaavan. 2-0

Rakko kantapäässä

Oli MTO. Näytti, että vasemmassa jalassa kantapään suunnalla rakko / vastaava. Ei näyttänyt vakavalta. Upea startti toiseen erään, cmon.

4-0! Jes!

1 tykkäys

5-0 cmon!

1 tykkäys

Vaikuttaa hyvältä uudistunut TennisTv. Huomisesta lähtien näkee myös Melbournen matsit sieltä. Saa piilotettua automaattisesti pelien keston jos meinaa jälkilähetyksenä seurailla.

Se oli siinä! Hienoa Emil :slight_smile: Saattaa jäädä ainoaksi turnaukseksi ennen avoimia joten toivottavasti mahdollisimman monta matsia saa alle.

3 tykkäystä

Nyt huudetaan!

Harrin peli alkamassa. Onko tietoa striimeistä?

En tiedä, Unibetilta ei näy ainakaan, 15-40 Glassovaaralla heti 3 murtopalloa mutta alkoi ilmeisesti satamaan tässä kohtaa…

Jep. Eivät ehtineet murtaa. Unibetiltä en löytänyt minäkään. Täytyy yrittää kaivella.

Hieno kauden alku Empulle!

Harrin kauden alku ei näytä vielä yhtä ruusuiselta. *2-5, ja vastassa melko lailla heikko pari…

Kolme murtopalloa menetettiin ja samalla eka erä 3-6.