Suomalaisten otteluseuranta 2023

Avataan jo, vaikka vielä ollaan vuodessa 2022. Otto johti Ramanathania Punen karsinnassa 6-2, 5-3*, mutta onnistui häviämään toisen erän 5-7…

Taisi kunto loppua? Ainakin verrattuna vastustajaan. Aika uupuneen oloinen Otto oli jo toisessa erässä. 31c hellettä.

2 tykkäystä

Olipa hengetön esitys, vaikka olisi voitto tullut suoraan kahdessa esim 26 46…Ei oikein mitään positiivista saanut matsista irti. Kova lämpötila vei selvästi mehut tekemisestä; intensiteetti puuttui ja kehonkieli oli väsynyt jo alkulämmittelystä asti. Hankala odottaa mitään Aussien karsinnoista, kun luultavasti aika vastaavanlaiset olosuhteet edessä vaativuustasoltaan.

Yleisesti ottaen pelissä on kuitenkin jtn. odotettavissa, kun päästään kisoihin, joissa selkeästi sub 30 lämpötiloja. Mutta ei todellakaan ollut missään nimessä rohkaiseva kauden avaus. Riittää nimittäin pikkaisen työmaata pärjätä näissä olosuhteissa kilpailukykyisesti.

Yksi asia, mikä häiritsee Oton pelaamisessa on se, että kun tekee pysäytyslyönnin, niin jää vaan paikoilleen odottelee mitä tapahtuu, niin sitten jää auttamatta jalkatyö ja valmistautuminen vajavaiseksi ja tulee auttamatta kiire mahdollista jatkolyöntiä varten. Sillä rintamalla ei mitään uutta edeltävään kauteen.

Otolla on myös yllättävän heikko smash, vähän samaa tasoa kuin Djokovicilla. Huomaa usein, että ei saa verkon tuntumasta ihan helposti smashiä läpi.

2 tykkäystä

Muuten hyviä huomioita, mutta Otolla lähtee kyllä smash todella lujaa ja varmasti. Ongelma on siinä, että lyö sen aivan ylirennosti ehkä 50% maksimista olettaen, että piste on jo voitettu.

Hyvinkin mahdollista, jalkatyöllä myöskin oma roolinsa smashien onnistumisessa, kun tulee eteen vähän enemmän vaikeuskerrointa vaativia iskutilanteita esim. hiukan takakenosta lyödyt iskut. Jalkatyö ei yleisesti ottaen ole mikään Oton vahvuusalue.

Itse en nähnyt matsia, mutta yksi tekijä on varmaan tosiaan se, että fysiikan merkitys korostuu kuumissa olosuhteissa ulkokovilla, ja kun se taitaa edelleen olla Oton heikkouksia, niin noin sitten käy.

Ei tosiaan mikään lupaava alku, mutta katsotaan nyt. Itse odottaisin hyviä tuloksia talven hallikisoista ja niiden karsinnoista.

4 tykkäystä

Emilin neluri käynnissä, VeikkausTV

1 tykkäys

Hidalgo/Emil 3-2”

Hidalgolla jo valmiiksi jalkapöytä teipattuna, ja piti ottaa medical timeout jo

Ehkä hieman väärä ketju, mutta kysym kuitenkin, kun emilin paripeli on käynnissä. Ilmeisesti tuo kaksinpelin ranking jollain tavalla auttaa pääsemään sisään myös turnauksen nelinpeliin (jossa jokaksinpelissä mukana?), vaikka nelinpeliranking olisi yhtä tyhjän kanssa. Miten tarkalleen määräytyy noi entry ranking näin nelinperiturnauksiin?

Hidalgon viimeinen syöttö murrettiin,
erä meni 5-7

Tässa tapauksessa näin: 40 (Emilin kaksinpeliranking) + 80 (Hidalgon nelinpeliranking) = 120

Hidalgon eka syöttö meni myös heti toisen alkuun, nyt 2”-4…

e.
Tappio 5-7, 4-6

Seuraava matsi keskiviikkona

1 tykkäys

Eli siis saako yleisesti ottaen kaikkiin nelinpeliturnauksiin ilmoittautua käyttämällä kaksinpelirankingia halutessaan? Onko se noin suoraviivaista?

Pelaajien matalimman (2- tai 4-peli) yhteisranking-lukujen summasta saadaan entry nelinpeliin.

1 tykkäys

Emilin toisen kierroksen ottelu noin klo 12.
Court 1, joten Discovery eikä TennisTV eivät näytä. Vedonlyöntisivustot siis

Ei näytä kyllä hyvälle alun perusteella.

Ei tosiaan, 0-4. Emil pihalla.

Pientä heräämistä iimassa. Jopa ässä. Nyt 1-5.
1-6… vain 12 pistettä ensimmäisessä erässä.

Eka erä tuntui suorastaan läiskimiseltä. Ihan sinne tänne pallot lensi. Nyt näyttää jo pelaamiselta. Katsotaan, mihin se riittää, kun yksi erä annettiin ilmaiseksi.

edit: ilmeisesti ei hawk eye:ta tuolla kentällä?

Edit: pari pistettä ois kyllä ehdottomasti kaivannut hawk eye tarkistusta. Emil protestoi ja minunkin silmiin selviä tapauksia, vaikka tv-kuva toki hämääkin.

Ei ollut pojilta nyt mikään menestyksekäs Intian reissu mut Australiassa sit paremmin!

2 tykkäystä