Tampere CH 2019

Pelaajalistat ilmestyy piakkoin. Yleensä totuttu, että parhaat suomalaiset kaikki pelaa tiistaina. Miten lienee tänä vuonna? Aiempaa isompi 48 pelaajan kaavio jossa 16 sijoitettua pääsee suoraan 2.kierrokselle aiheuttaa muutoksia tuohon ja ennen kaikkea se, kun Ruusuvuori voitti juuri challengerin ja voinee päästä 16 sijoitetun joukkoon.
Siinä tapauksessa Emil aloittaisi vasta keskiviikkona? Ja Virtanen, Niklas-Salminen yms pelaavat tiistaina?

2 tykkäystä

Molemmat Ymerit pelaavat Tampereella. Ruusuvuori suoraan pääsarjaan ja villit Otolle ja Patille. Kolme villiä vielä jakamatta, koska niitä nykyisin 5 kpl.

6 tykkäystä

Kukas Tampere Openin mainoksessa on? Ilme, asento ja habitus tuo itselleni mieleen Ferrerin, mutta pelaaja on vasenkätinen. Pelasiko Ferrer koskaan Tampereella?

No jopas! Siellähän on naisten kisan alustavalla listalla ykkösenä Clara Tauson. Jos tuo todella saadaan Tampereelle niin siinä on jo yksin tarpeeksi aihetta lipun ostamiseen. Mutta en usko, että Tauson lopulta osallistuu tähän $15 000 kilpailuun kun on jo voittanut $60 000 kokoisen kisankin ja varmaan on kohta vakiokasvo WTA-kisoissa.

Samoin Oona Orpana hakee kovempia haasteita $25 000 kisoista eikä ole tulossa Tampereelle. Anastasia Kulikova sentään on ja kenties myös osin kilpatenniksen lopettanut(?) Mia Eklund.

1 tykkäys

Naisten kisa heinäkuussa sisätiloissa syö lopunkin mielenkiinnon kisaa kohtaan. Olisivat vaan jättäneet suosiolla naiset toiselle viikolle, kun kerran ulos ei enää mahdu pelaamaan.

1 tykkäys

Melko tasapaksu tämän vuoden lista huippulupausten osalta.
Nähdäkseni vain 4 sellaista pelaajaa menossa suoraan pääsarjaan jotka voidaan jossain määrin mieltää ATP-lupauksiksi(ennätysranking tulevaisuudessa mahd. top50)
Ymer, Ymer, Ruusuvuori ja Piros. Sekä varauksin Molcan.

Poisjääntien jälkeen kisapaikkaa lisäksi tähyää näitä kaikkia edellämainittuja kovemmat lupaukset 2000-syntynyt Avidzba ja 2001-syntynyt Tseng. Avidzba tarvitsee poisjääntejä sen verran vähän, että ainakin karsintoihin yltänee.
Tsengille vois antaa kyllä villin kortin. Toki Virtanen villin kortin pelaajana edustaa myös huippulupausporukkaa, jolla katsojan silmissä näyttävimmät lyönnit koko porukasta. Mutta sehän ei tässä vaiheessa vielä suoraan lupaa sen enempää tulevaisuudesta.

1 tykkäys

Pelaajalistaa:

Erikoista, että listalla on enemmän välin 100-199 pelaajia (9 kpl) kuin välin 200-299 pelaajia (7 kpl).

Valtaosa turnauksen pelaajista 300+ rankingilla, kun 48 pelaajan kaavio ja varmasti vielä top300 pelaajia jää pois.

Ruusuvuorella tällä hetkellä 17 paras ranking, eli yksi poisjäänti edeltä ja Emil sijoitetulle paikalle kaavioon suoraan 2.kierrokselle. Tietty tämän viikon kisat vielä myös vaikuttaa ja sitäkin kautta voi asemaa parantaa.
Hyvinkin todennäköisesti Emil tulee olemaan sijoitettu ja kohtaisi keskiviikkona jonkun huonommin rankatun 300-400 nimen tod.näk ja R16 vaiheessa sitten kohtaisi 1-4 sijoitetun ja heistä kaksi Ymereitä. On melko isot mahkut Ruusuvuori vs Ymer ottelulle kun ynnäilee.

1 tykkäys

Mitäs veikkaatte, mikä on paras pelipäivä tulla kauempaa katsomaan kisaa tänä vuonna?
Jos siis vain yksi pelipäivä pitää valita.
Olisin tullut/mennyt tiistaina, mutta Oton loukkaantuminen pisti tuon asian harkintaan.
Emil aloittanee vasta keskiviikkona ja hyvällä lykyllä samana päivänä joku muukin suomalainen, jos Patti tai Harri selvittänyt alkuviikosta R64 vaiheen.
Toisaalta kiinnostaisi nähdä Emil kovaa pelaajaa vastaan ja ylipäänsä sellaisia matseja joissa vastakkain lähinnä top300 pelaajia. Näitä matseja tarjolla R16 vaiheesta lähtien. Jos ottaisi riskin ja luottaa siihen että suomalainen jatkossa vielä torstaina ja tähtää siihen pelipäivään. :thinking:
Onneksi tänä vuonna majapaikka myös melko lähellä Hämeenlinnassa, joten tiedä vaikka kävisi loppuviikosta useampanakin päivänä mikäli suomalaiset menestyy ja miksei muutoinkin.

Nykysysteemillä antaisin ääneni torstaille, jos ei ole pelkästään suomalaisten perässä. Kahdeksan kaksinpeliä, ja heikoimmat jo ulkona. Itse paikalla näillä näkymin ti-pe.

1 tykkäys

Tanskan 16-vuotias RG-voittaja Holger Rune saa nyt jatkuvasti villejä kortteja CH-kisoihin ympäri Eurooppaa. Jospa Tampereelle myös. Kelpaisi.

48 kaaviolla ma-pe on kaikki hyviä päiviä tulla paikan päälle, jokaisena päivänä on paljon pelejä ja varmasti hyviä löytyy. Sään mukaan kannattaa tulla, jos vain yhtenä päivänä tulee.

2 tykkäystä

Näinköhän Patti on seuraava vetäytyvä suomalainen?

Onko muistikuvaa mihin aikaan illasta Tampereella yleensä illan viimeinen matsi päättynyt? Kun puhutaan alkukierroksista ti-to.
Oliko aikataulutus sellainen, että viimeinen matsi päättyy yleensä klo 20 mennessä? Vai aiemmin vaiko myöhemmin? :thinking:
Muistaakseni kasiin mennessä yleensä pelit pelattu.

Puoli kymmeneen asti on parhaimmillaan pelattu tiistaisin ja muina päivinä on loppunut 7-8 aikaan. Tänä vuonna toki homma menee uusiksi isomman kaavion takia ja pelitkin kestänee myöhempään.

Aikaisemmin taisi viimeinen kaksinpeli alkaa not before 17 ja sen päälle vielä yksi nelinpeli ykköskentällä.

Esim. viime vuonna tiistaina viimeinen kaksinpeli alkoi not before 19 ja toiseksi viimeinen not before 17. Todennäköisesti tällä kaavalla tullaan menemään ma-ke tänä vuonna, kun pelejä on enemmän.

Jossain oli mainintaa että tiistaina pelataan miesten 1.kierroksen lisäksi myös 2.kierrosta joltain osin.
Mikäli maanantaina pelataan tuo Durasovic vs Rikkonen, niin Emil voi aloittaa jo tiistaina.

Lippuvinkkinä tänään saa 4,5€ alennuksella päivälipun, jos tietää päivän milloin tulee paikalle.

Eero Vasa voitti Dragos Diman (ATP-327) 6-4 6-4! Hieno esitys ja tuli ainakin minulle yllätyksenä. Seuraavaksi sitten haastamaan Elias Ymeriä (ATP-116).

5 tykkäystä