Tampere Open 2024

Tampereen eka lista tuli kun lentelin Sveitsistä kotiin tässä dartsrankingin versio siitä:

2 tykkäystä

Ihan siedettävä lista, kun kyseessä on kuitenkin vasta viikon viidenneksi suurin massakisa.

Olisihan se hienoa, jos suomalaisia olisi mukana. En osaa sanoa varmaksi, mutta tekisikö se niin paljon tuhoa Oton tai Emilin uraan, jos pelaisivat tuolla ja auttaisivat, kun joku edes viitsii näitä järjestää? Vai onko tuo taloudellinen menestys ilman suomalaisia pelaajiakin?

Onhan se hieno mahdollisuus nuorille tietenkin, jos saavat villejä kortteja ja pääsevät edes karsimaan. Jättäisin kyllä antamatta näille Vasoille ja Kaukovalloille ja rohkeasti kortit vaan Lassiloille ja Paldaniuksille.

Ai että menisi Tampereelle muttei olympialaisiin. Sepä vasta olisi outoa.

Tuskin on menestys kunhan ei olisi kauhea tappio. Kiva olisi jos joku suomalainen menisi tokalle kiekalle.

Otto tuolla viikolla joko Atlantan tai Kitzbühelin karsinnoissa. Varmaan sen mukaan, mahtuuko ensin Newportin pääsarjaan vai täytyykö tyytyä Båstadin karsintaan. Newportissa nyt alternate #10. Harmi turnauksen kannalta, ainoastaan suomalaisten menestyminen täyttää katsomoita.

Eipä tuo 75-kategoria suoranainen myyntivaltti ole, tällä hetkellä koko listassa 2 kaveria alle 200-rankingilla. Virtanen edelleen profiloidaan CH-tason pelaajaksi ja ihan syystäkin, mutta Ruusuvuori top100-pelaajana tuskin näin heikkotasoisiin kisoihin lähtisi, edes solidaarisuuden nimissä.

No tietysti Otto samalla viikolla saattaa paukuttaa massakarsintoja, eikös tuo viime vuonnakin valinnu Zugin CH-massat Tampereen viikolle. Et sinänsä ero nyt ei ihan valtava ollut. Enpä tiedä sitten, onko Virtasta sen enempää kosiskeltu Tampereelle vai onko jäänyt pelkästään toivomisen varaan.

Zug oli viime vuonna Tampereen jälkeen.

Oli Gstaadissa Sveitsin avoimissa ATP-turnauksessa ja vaikka hävisi karsintafinaalissa, pääsi LL-paikalta pääsarjaan, jossa tuli tappio ekalla kiekalla.

Ehkei Tampereelta tullut kutsua tai riittävästi porkkanaa?

Iiro Vasa on ilmoittautunut Tampereen viikolla ITF-kisoihin, eli “ei villejä yliopistopelaajille” -linja näyttää pitävän. Pääsarjan villeistä kaksi toivottavasti tosissaan ATP-pisteitä metsästäville Eero Vasalle ja Patrick Kaukovallalle. Kolmas mennee ulkomaille, jos viime vuosien meno jatkuu.

Karsintaan toivoisin junnuista Otso Martikaiselle. 2007-syntyneet näyttävät pelaavan junnuturnauksia. Suomen mestari Jeri Lassila ansaitsisi toisen, ja Peetu Pohjolan korttikaan ei yllättäisi. Aleksi Löfman voisi olla omissa kirjoissani neljäs, vaikka yliopistossa pelaakin. Vesa Ahti sitten vaihtoehtona.

1 tykkäys

Pohjolalle on annettu karsinnan villi kortti tiedotteen mukaan.
Olikos joskus Tampereelle karsintakisa suomalaisille villistä kortista?

2 tykkäystä

Tänään alkaa SM-liigaturnausviikonloppu Tampereella, siinähän sitä karsintaa samalla voisi tehdä.

1 tykkäys

Karsintalistalla mm. Martin Landaluce, joka on 2006-syntyneiden Top3-nimi, aiemmin jopa se suurin lupaus. Saattaa mahtua pääsarjaankin. Myös Henri Laaksonen osallistuu karsintaan. Poimitaan vielä Patin neluripari Nam, joka viittaisi siihen, että pelaavat parina myös Tampereella. Ja vielä toinen Tanskan lupaava nimi, Elmer Møller, joka on ilmoittautunut vain karsintaan.

2 tykkäystä

Eero Vasalle villikortti Tampereelle
https://x.com/tennisfi/status/1811634157455352180

1 tykkäys

Kaukovallalle villi kortti kaksinpelin pääsarjaan.

3 tykkäystä

Davis Cupin näytön paikkoja. Ihme, jos ei Oskari saa villiä karsintaaan.

Oskari taitaa olla Puolassa J300-kisassa. Junnuista Otso Martikaiselle pitäisi vähintään karsinnan villi kortti löytyä.

Eiköhän ainakin Lassila ja Lagerbohm ennen Otsoa ole villijonossa?

1 tykkäys

Myös Lagerbohm on Puolan listoilla.