Tennis-liitännäisiä uutisia

Ei hyvä uutinen: Karmea takaisku Suomen urheilupyhättöön – miljardööri Mika Anttonen jätti itkien Vierumäen konkurssihakemuksen, 150 työttömäksi https://www.is.fi/muutlajit/art-2000006486108.html

tämä on todella surkea uutinen. tenniskohteena ja muutenkin aktiiviloma kohteena tuo oli ihan ainutlaatuinen paikka suomessa.

En yleensä kuittaile oikeinkirjoituksesta, mutta maamme nimen voisi kyllä aina muistaa kirjoittaa isolla, kiitos!


Tuo sivusto typottanut toisen miehen sukunimen.

Hattu päästä. Olkoonkin, että en tiedä taustoja/kuinka pitkään herra tuota tehnyt. Kummallisen nopeasti esim. nuoriso mkä lähtee USAn yliopisto tennikseen, omaksuu staran alkeet vaikka saavutukset kv.tasolla olemattomia. Näitä sankareita nähty paljon talissa länkyttämässä.

Tällaisia tänään: Tennis | Rafael Nadal suhtautuu ”hyvin pessimistisesti” tennisturnausten jatkumiseen: https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006488151.html?share=dfcfec9e8bf24b6eb1d1f091c97cfc11

2 tykkäystä

http://www.sportti.com/uutinen.asp?CAT=4-4&ID=415764
“urheilukilpailut ja -sarjat voivat alkaa 1.6.”

Koronatauko sekoittaa ihmisten päät lopullisesti. Äkkiä kiertue käyntiin ja paluu normaaliin elämään.

Luin juuri saman, vähän on erikoiset mietteet.

Näitä samoja outoja horinoita ajatusten vaikutuksesta veteen oli jo Novakin elämänkerta kirjassa

No eikös tämä kaiffari oo ollut aina enemmän tai vähemmän sekaisin?

Ja vaikka tämä Putinin ori joskus ohittaiskin Rogerin GS-listoilla, niin minulle tämä spede ei tuu ikinä olemaan nro 1.

Outoja puheita paikoitellen. Pisteet kuitenkin yleisesti ottaen siitä, että omaa vahvan persoonan, toisin kuin persoonansa julkisista tilanteista jäädyttänyt ‘teen kuten kuuluu tehdä’ Federer. Etiketti Federer.

Taitaa olla niin, että kaikki paitsi Nadal päästellyt sammakoita suustaan tauon aikana.

Jos osaa tavat ja osaa puhua kauniisti myös siten kuin odotetaan, niin tokihan se vie edgeä persoonasta. Siltikin väittäisin, että Feder pystyy haastatteluihinsa lähes joka kerta ujuttamaan jonkun tiedon tai virkkeen jota en odottanut ja joka lisää tennistietämystäni. Federer ei mielestäni tyydy laskettelemaan ennalta-arvattavia latteuksia, vaan puhuu myös sydämestään ja toisinaan hävityn matsin jälkeen aivan aidosti mokaileekin lausunnoissaan. Federer pystyy myös nykymaailmassa, jossa hassuttelu on äärimmäisen vaikeaa kun mielensäpahoittajia ja somenärkästyjiä on joka paikka täynnä, heittämään usein jotain hassua tilanteeseen sopivaa, joka ei ole kuitenkaan aivan latteaa. Kysyn kuitenkin että missä TP10 näet Djokovicin mielenkiintoisen persoonallisuuden? Mitä erityistä persoonallisuutta on siinä päälle liimatussa voitetun ottelun jälkeen katsojilta kiitosta pyytävässä henkäys heilahduksessa tai Kuerteniltä pöllityssä garrosiin sydämen piirtelyssä tai Hulk Hoganilta pöllityssä Australian avointen voiton jälkeisessä paidan repimisessä? No myönnetään, siitä paidan repimisestä tykkäsin kyllä kovasti, mutta nämä henkäykset jokaisen ottelun jälkeen ällöttävät enemmän kuin teollisesti valmistettu bebe-leivos.

Julkisesti esiintyessä on varsin haastavaa tuoda esiin jotain omalaatuista persoonaa vaikuttamatta samalla myös omituiselta. Djokovic osaa käyttäytyä, mutta jatkuvasti nämä hänen omalaatuiset esiin tulevat erityiset piirteet ovat tällaisia pallopojan korvaan huutamisia ja saastuneen veden ajatuksen voimalla viiniksi muuttamisia. Ei suoraan sanoen kovin puhuttelevia omasta näkökulmastani. Pidän Djokovicia erittäin fiksuna miehenä, mutta erittäin fiksuja ne oli natsilääkäritkin. Murrayn ja Djokovicin reilun tunnin keskustelu äskettäin oli varsin kelvollista kuunneltavaa ja vaikkei kumpikaan ole suosikkipelaajani, niin kyllä sitä tästä kaikesta huolimatta ihan mieluusti kuuntelin. Se ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että Djokovic on tällä hetkellä jo vaarallisen pihalla ympäröivästä yhteiskunnasta ja jonnekin suljettuun paikkaan päätyminen ei ole enää kohta kaukana.

7 tykkäystä

Hyvät perustelut. Paremmat kuin omani olisivat tässä asiayhteydessä. Siispä jätän tällä kertaa vastaamatta.

3 tykkäystä
3 tykkäystä

Koronatauko sekoittaa ihmisten päät lopullisesti. Äkkiä kiertue käyntiin ja paluu normaaliin elämään.

1 tykkäys

Lähes 2Meur/viikko, ihan ok.