Tennistä netissä ja tvssä


#1

Tähän voi laittaa striimejä ja kanavia joista voi katsoa tennistä. Ruotsin tv4 verkkosivut www.tv4.se sport näyttää videoklippejä, just katsoin wawrinka versus nadal noin 10 min.


#2

http://www.streamhunter.eu/tennis-live-streaming-video.html
http://www.frombar.com/

Pääasiassa samat linkit molemilla sivuilla.


#3

Minulla on vuoden TennisTV.com tilaus ja täytyy sanoa että olen hyvin tyytyväinen tuohon palveluun. Hintaa vuodelle tuli muistaakseni noin 115 euroa. Grand Slameja sieltä ei näe, mutta kaikki Masters kisat ja World Tour Finals näkyy sekä useita ATP 250 ja 500 & WTA kisoja joko valikoiduin otteluin tai kokonaan.

Ottelut tulee livenä ja tallentuu sivuille jälkeenpäin katsottavaksi. Liveotteluita pystyy myös kelaamaan taaksepäin eli matsit voi käynnissä ollessaankin katsoa alusta tai katsoa yksittäisiä pisteitä tai missattuja erien loppuja helposti uusintana samantien. Suosittelen, jos on varaa tilata.

EDIT: Voisiko tälle laittaa kategorian “Yleistä Tenniskeskustelua”?


#4

Minusta nämä keskustelut ovat hyviä tänne ja avattakoon oma ketju yleistä tenniksestä asioille.


#5

Ymmärsit väärin. Threadit voi jakaa kategorioihin (pelaajat, foorumin toiminta, turnaukset, yleistä). Tällä ketjulla ei tällä hetkellä ole kategoriaa ja tämä sopisi ‘Yleistä’ kategoriaan. Koitetaan laittaa ketjut sopiviin kategorioihinsa jotta ne löytyvät täältä oikeista paikoistaan: http://palsta.keskuskentta.fi/categories


#6

Youtube.comissa on puolen tunnin kooste Jarkon päivän ottelusta. Googla nieminen versus becker 2013


#7

Koko ottelu on katsottavissa Ylen sivuilla


#8

YLEn Urheilun tenniskeskustelupalsta ei enää aukeaa - ainakaan minulle. Niinkö katosivat kaikki ko palstan laajasisältöiset keskustelut taivaan tuuliin? Valtava määrä monien asiantuntijoiden tennisinfoja, -analyysejä, -tilastoja. Häpeällistä luoda ensin tuollainen aktiivinen Suomen paras tenniksen keskustelupalsta ja sen jälkeen lopettaa se jättämättä edes tietoja jälkikäteen luettaviksi. Oliko jollakulla meistä yhteys YLEn ko keskustelupalstamme vastuuhenkilöön? Voisiko hänen kauttaan vielä luoda linkin palstan tietoihin?

Samaan aikaan YLE kuitenkin käynnistää aktiivisesti tenniskeskusteluja nettisivuillaan kuten äskettäin “Jarkko Niemisen otteista”:
http://yle.fi/urheilu/keskustele_jarkko_niemisen_otteet/6887752
Keskustella saa siis YLEn nettisivuilla tenniksestä, mutta vain heidän aloitteestaan ja aiheistaan. Avoimella aikakaudella kuitenkin rajataan ihmisten oma-aloitteinen keskustelu itse valitsemistaan aiheista. HÄVETKÄÄ yhteiskunnan - siis kansalaisten - maksamilla rahoilla toimiva YLE!!


#9

Vaikka kuinka yrittäisi asenteettomasti lukea, niin onhan tuo “keskustele Jarkko Niemisen otteista” -ketjun kaikki postaukset samaa vanhaa “argumentointia”, jota on saanut lukea suurin piirtein joka tuutista vähintään viimeiset kymmenen vuotta. Ihmetyttää, miksi kukaan enää edes jaksaa noita väsyneitä vuorosanoja kirjoittaa.

Huvittavaa, että joku edes kehtaa verrata näitä YLE:n nykyisiä keskusteluita siihen sisältöön mitä vanhalla palstalla mm. Jarkkoon liittyen oli ja uudellekin hyvää tahtia tulossa.


#10

Olisi varmaan pitänyt laittaa tuo Ylen käynnistämät tenniskeskustelut lainausmerkkeihin, jotta ei sulle Jarkka olisi tullut huvittavaa käsitystä että vertaan noita keskusteluja vanhalla plastallamme käytyihin keskusteluihin. Sitä en todella tehnyt. Olen kanssasi tasan samaa mieltä näitten nykyisten “keskustelujen” surkeasta tasosta.


#11

Vanhat keskustelut löytyvät edelleen täältä

http://yle.fi/vintti/yle.fi/yleurheilunkeskustelu/chat.yle.fi/urheilu/ubbthreads.php-ubb=postlist&Board=26&page=1.htm


#12

Kirjoitinpas yllä epäselvästi. Tuolla “joku edes kehtaa verrata” viittasin YLE:n keskusteluiden sisällön kehittäjiin, jotka perustelivat urheilukeskusteluiden rakenteen muutosta paremmalla moderoinnilla ja mukamas keskustelun tason paranemisella. En siis suinkaan Nattiin, vaikka tuon voi niinkin lukea.

Kävin siis kurkistamassa tuon Natin viestissä olleen linkin takaa, miten YLE on onnistunut kehittämään omilla sivuillaan olevaa tenniskeskustelua kolmessa viikossa. Tulos oli varsin arvattava. Onneksi ollaan saatu palstan väki koottua tänne, ettei noita YLE:n keskusteluketjuja tarvitse enää käydä lukemassa. Puistattaa ajatuskin, että siihen olisi joutunut…


#13

Helei:lle kiitos tiedosta ja linkistäsi. Vanhat keskustelut ovat siis tallella.

Mukavaa Jarkka kun täsmensit mitä tarkoitit. Otin melkoisesti itseeni kun luulin sinun tarkoittaneen minua. Olen ollut vuosia sitoutunut nyt lopetettuun YLE Urheilun tennis-keskustelupalstaan ja arvostanut erityisesti siellä käydyn tenniskeskustelun tietotasoa niin pelien analyyseissä, pelaajien kehitysmahdollisuuksien arvioinneissa kuin tulosten seurannassa. Tätä linjaa jatkamme täällä uudella foorumilla.


#14

Tosin huonosti: Kaikkiaan kahdestakymmenestä otsikkoluettelosivusta vain viisi uusinta ja viisi vanhinta tuntuivat avautuvan. Pääsin myös sivulle 7. Puolet vanhoista keskusteluaiheista siis puuttuu. Missä lienee vika?


#15

Oletteko huomanneet, että MTV Total -kanavat näkyvät ilmaiseksi 4.-6.11? Näyttävät Lontoon pelejä Sport1:llä ja Maxilla, myös HD-kanavat näkyvät.


#16

Valitettavasti Katsomosta ei noita kanavia pääse katsomaan ilmaiseksi, vaikka tv:ssä näkyvätkin… aika hölmöä, sillä muut MTV:n kanavat siellä näkyvät suorana.


#17

Kiitos tiedosta, Wendy.


#18

http://www.drakulastream.eu/static/popups/1908491023354420.html

Hollannissa näytösottelu Sijsling-De Bakker, onpahan edes jotain tennisaddikteille.


#19

http://www.australianwildcard.com/stream/

Tuosta voi katsoa amerikkalaisten villikortti turnausta. Voittaja saa WC:n Australian avointen pääsarjaan.


#20

Moneltakohan Suomen aikaa tänään alkaa nuo jenkkien AusOpen WC-karsintojen finaalit? Missäköhän ottelut pelataan? Naisten finaali alkaa paikallista aikaa klo 13 ja miesten klo 15.