Vastaa kyselyyn ja voita tennismaila!

Keskuskentän alku on sujunut hienosti ja nyt on tullut aika kuunnella palautetta. Toivottavasti mahdollisimman moni, vanha tuttu tai sivustolla ensimmäistä kertaa käyvä, vastaisi järjestämäämme kyselyyn. Kannustimeksi olemme saaneet hienoja palkintoja arvottavaksi vastaajien kesken.

Olemme siis rakentaneet Keskuskentän käyttökokemusta tutkivan kyselyn. Kyselyyn vastaaminen kestää alle 10 minuuttia ja sen tarkoituksena on selvittää sivuston herättämiä mielikuvia ja odotuksia, sekä sitä kuinka kattavasti Keskuskenttä tavoittaa suomalaisen tennisväen. Tuloksia käytetään sivuston kehittämisen apuna. Vastausaikaa on 1.4.2014-20.4.2014.

Vastaamaan pääsee tästä linkistä tai klikkaamalla sivuston ylälaidassa kyselyn ajan näkyvää banneria.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Babolat ja Fila -tuotepalkintoja. Arvontaan saa osallistua vain yhden kerran ja epärehellisiksi epäillyt vastaukset voidaan jättää huomiotta. Voittajiin ollaan yhteydessä arvonnan jälkeen henkilökohtaisesti. Arvontaa varten jätettyjä yhteystietoja ei voi yhdistää kyselyn vastauksiin, eikä niitä säilytetä arvonnan jälkeen tai luovuteta eteenpäin.

Palkinnot:

  • Babolat Pure Drive tennismaila
  • FILA reppu
  • FILA laukku
  • 6 x Babolat rannenauha
  • 6 x Babolat tärinänvaimennin
  • 3 x Babolat sukat
  • 6 x Babolat lippalakki

Palkinnot tarjoaa:

This topic is now pinned. It will appear at the top of its category until it is either unpinned by a moderator, or the Clear Pin button is pressed.

Vastausaika on kulunut hieman yli puolen välin, joten vielä ehtii osallistua!

Kyselyn vastausaikaa on jatkettu viikon loppuun, eli 20.4. asti.

This topic is now unpinned. It will no longer appear at the top of its category.

Kysely on nyt päättyny, suuret kiitokset kaikille vastanneille! Palautetta tuli paljon ja oli ilahduttavaa huomata, kuinka laajalti käyttäjiä tällä foorumilla on. Tuotepalkinnot arvotaan ensi viikolla ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Voittajiin on oltu yhteydessä ja palkinnot lähtevät viikonlopun aikana postiin. Onnea vielä Tommi, Kim, Heikki, @Natti, @Milson ja muut voittajat!