Wimbledon 2017

Wimbledonin karsinnat alkavat huomenna eikä ketjua ollut vielä perustettu joten tässä tulee!

Karsintakaavio on julkaistu eikä Laaksosta siellä näy, joten ranking lienee riittänyt pääsarjaan!?

1 tykkäys

Laaksonen nappasi viimeisenä pelaajana paikan pääsarjaan! Hieno turnaus varmasti tulossa ja lisämielenkiintoa tuo mukavasti tämä Laaksosen pääsarjapaikka.

3 tykkäystä

Tästä “kiitos” Dan Evansille. Jos ilmoitus olisi tullut pari päivää myöhemmin HL olisi jäänyt karsintaan.

1 tykkäys

En ole seurannu noita ruohoturnauksia nyt juurikaan, kuka sielä on ollu liekeissä? Vai onko kukaan? Onko ketään haastajaa vimpeliin Big Fourille tällä hetkellä?

Toivottavasti KonPeer vie nyt mestaruuden nelurissa. :tennis:

ps. Oliskohan Delposta yllättäjäksi? Tai Marin Cilicistä? Entä Raonic…?

Voi helvetti muuten sen Evansin kanssa, näytti niin lupaavalta viime syksyn US Openissa ja tämän vuoden alussa, mutta sitten taas repsahti. Pidin Evansin pelityylistä, mutta olikohan ura nyt lopullisesti tässä? :neutral_face:

Olen myös pitänyt Evansin rohkeasta pelityylistä.
Mistä tässä on nyt kyse?

Katso linkki tennisliitännäisistä uutisista.

6 tykkäystä

http://www.wimbledon.com/en_GB/interactive/index.html#
Livestriimi virallisilla sivuilla, Bolelli-Groth karsinta nyt menossa.

Vain kuusi villiä korttia jaettiin ja tämän ansiosta Laaksonen pääsi pääsarjaan. Mikäköhän tässä on taustalla, luulisi että Briteistä löytyisi pelaajia, joille jakaa villi kortti?

Todellako vain 6 villiä korttia kaksinpelin pääsarjaan Winbledonissa? En ihan heti tuota usko.

WILD CARD ANNOUNCEMENTS
GENTLEMEN’S SINGLES

  1. FUCSOVICS, Marton (HUN)
  2. HAAS, Tommy (GER)
  3. KLEIN, Brydan (GBR)
  4. NORRIE, Cameron (GBR)
  5. SHAPOVALOV, Denis (CAN)
  6. WARD, James (GBR)
  7. Not used - next direct acceptance
  8. Not used - next direct acceptance

http://www.wimbledon.com/en_GB/atoz/wild_cards.html

Kiitos tiedosta. Vähäistä villien korttien myöntäminen on näköjään ollut muissakin sarjoissa kuin miesten kaksinpelissä. Miesten karsintaan on sentään annettu 9 villiä ja ne kaikki brittipelaajille. Eiköaikaisempina vuosina ole kuitenkin myönnetty enemmän villejä kortteja?

Minusta tuossa Wimbledonin villien korttien jakamisessa ollut aiemminkin vastaavaa, ettei jaeta kortteja kahdeksalle ellei järjestäjät katso sitä tarpeelliseksi. Wimbledonissa on turnauksista eniten mielivaltaisuutta kun ottaa lisäksi huomioon sijoituksissa nurmikentiltä saadut bonuspisteet.
Jonakin vuonna muistelen vain viiden saaneen villin kortin ja järjestäjät perustelivat sitä sillä, ettei top250 ulkopuolisilla olisi asiaa GS-pääsarjaan ja tuolloin briteiltä puuttui lähes kokonaan pelaajat 250:n joukosta Andy Murrayn takana. Nyt nuo Norrie ja Klein ovat 230 sijan tietämillä, joten läpäisseet tarvittavan mittarin nippanappa. James Ward on jopa sijalla 1069, mutta tuo selittyy loukkaantumisilla ja olihan Ward pari vuotta sitten ATP89. Wardin tilastoja kun katsoo vuosilta 2016-2017, niin tulee olemaan turnauksen heikkovireisin pelaaja ja hänen WC kaikista kyseenalaisin.

Muissa GS-kisoissa villejä kortteja pääsarjaan jaetaan huolettomammin, olihan juuri Ranskan avoimissa mukana pari nuorta 1996-1997 syntynyttä ranskalaista pääsarjassa 300+ sijoilta saakka ja vastaavaa näkyy myös AO:ssa ja USO:ssa.

Toisaalta Wimbledonissa edellisvuosien junnumestarit saavat herkemmin villin kortin pääsarjaan kuin muissa GS-kisoissa, joissa junnumestarit palkitaan usein vain karsintapaikalla.
Tänä vuonna villin pääsarjaan sai siis Shapovalov (2016 junnumestari) ja Fucsovics (2010 junnumestari), tosin Fucsovicsin WC selittyy tässä kohtaa enemmän tuoreella CH-turnausvoitolla, joka saavutettu Ilkleyn ruoholla ja myös Shapovalov oli juuri edukseen ATP-tasollakin, mutta oli saamassa villin pääsarjaan ennen sitäkin.

1 tykkäys

Oliko wimbledoniin olemassa livestriimipalvelua mistä voisi itse valita mitä kenttää katsoo?

Nyt kun Eurosport lähettää kuvaa myös Wimbledonista niin luulisi Eurosport Playerin lähettävän kuvaa monilta kentiltä. Kannattaa tarkistaa.

Eurosport2 on lähettänyt kuvaa karsinnoista jo maanantaista alkaen mutta se toki vain yhdeltä valitulta kentältä.

1 tykkäys

Briteissä Wimpeli näytetään ilmaiseksi. Aion siis tänäkin vuonna ladata Chromeen Beebs lisäosan, joka vapauttaa BBC iPlayerin käytön. Yhdenlainen Proxy, joka on juuri tätä tarkoitusta varten. Vuosi sitten ei ainakaan ollut mitään ongelmaa.

Ei kannata lattailla mittää viiruksia konneeseen :open_mouth:

Kiiitos vinkistä Arbitro. Nyt ymmärrän - vaikka en ymmärräkkään.

Kiitos myös jalkavirheen havainnollisesta opetusvideosta.
No nyt lapsikin jo tajuaa. Toivottavasti osaa myös varoa.

1 tykkäys

Eurosport 1 ei ilmeisesti näytä ollenkaan kisoja vaan pitää ostaa tuo player tai kakkoskanava?