Australian Open 2019

Pääsarjojen kaksinpelikaaviot arvottu: https://ausopen.com/draws
Sijoitetuilla miehissä aika paljon karsijoita. Jollekin karsijalle unelmapaikka: ensin toista karsijaa vastaan ja sitten voittaja ottelusta Istomin - Federer.
Halepin ensimmäinen vastustaja Kanepi, siinäpä kovan paineen matsi, jota ei maailman ykkönen saa hävitä!

1 tykkäys

Löytyyhän sieltä miesten puolelta melkoisen “mielenkiintoinen” ottelu eli “kääpiöiden” välinen taisto OPELKA - ISNER. Tutkaan tallentuu varmaan melkoisia lukemia ja ässiäkin varmaan jokunen tilastoihin merkitään. Tarkkasilmäisimmät voisivat luetteloida ne muut mielenkiintoisimmat ottelut, että osaisi sitten olla oikealla hetkellä heräillä.

Raonic (16) - Kyrgios
Bautista-Agut (22) - Murray
Wawrinka - Gulbis

2 tykkäystä

Tipsarevic - Dimitrov voi myös olla viihdyttävä matsi.

1 tykkäys

Edmund -Berdych
Paire - Thiem
mainittujen lisäksi.

2 tykkäystä

Cilic vs Tomic, joka löysi parhaan vireensä viime vuonna ja jatkanee nousua tänä vuonna.

Kohtasivat Australian avoimissa jo vuonna 2010, jolloin Cilic voitti 17v Tomicin viidessä erässä ja panoksena oli 3.kierros tuolloin. Tomic voittanut edellisen kohtaamisen.

2 tykkäystä

Miksiköhän Tipsy ilmoitetaan ATP:n sivuilla inaktiiviseksi: https://www.atptour.com/en/players/janko-tipsarevic/t742/overview

Joku tunarointi, pelaa protected rankingillä 85. Mietti kyllä loppuvuonna lopettamista. Läpikäynyt turhan monta leikkausta.

1 tykkäys

Murray ilmoitti lehdistötilaisuudessa pelaavansa vielä Wimbledoniin asti ja menevänsä sitten lonkan uudelleen pinnoitukseen, mikälie operaation virallinnen nimi onkaan Suomeksi ja ammattilaisuransa on ehkä sitten siinä.
Jatkuvan kivun kanssa ei ole mukavaa tehdä yhtään mitään, tietävät kaikki ne jotka sen ovat kokeneet…

1 tykkäys

Opelka Vs Isner pelattu 3 76 erää ja yhteensä 36 pistettä tie-brakeissa . Nyt Isner ehkä viemässä neljättä Ilman TB:tä.Oli jo 42 ja 53 Isner, mutta Opelka vei 76 ja matsin 3-1. Yhteensä 51 tb-pistettä.

2 tykkäystä

Onpas jotenkin mukava vielä kerran katsoa Andy Murrayn peliä edes jonkinlaisessa kuosissa. Vaikka tuo peli ei koskaan oikein omaksi suosikiksi noussutkaan, niin jotain hienoa tuossakin on.

Näköjään AOssa siirrytty viisieräisten ratkaisussa tie-breakiin. Väärin meni! Syöttöpeliinsä tenniksensä perustavat pääsivät taputtamaan suuria kätösiään vähän myöhästyneestä joululahjastaan.

Tehdään sitten tenniksessä mitä ratkaisuja tahansa niin ne eivät saisi lisätä suursyöttäjien menestysmahdollsuuksia.

1 tykkäys

Ja sitten aletaan tällä kertaa ImSoHard nimimerkillä olemaan jo siellä kunnianloukkauksen rajan huonommalla puolella. Varmasti vaikea ylläpidon puuttua, kun sama kaveri luo koko ajan uusia nimimerkkejä, mutta jotainhan tuolle pitäisi tehdä. Nolo tapaus…

Laaksonen tarjoaa lisää viihdettä viemällä ottelun neljänteen erään tie-breikin kautta.

Ja lisää tulossa, kun mennään viidenteen :smile: Mukavaa katsottavaa kun kulkee! En siis nähnyt ekaa kahta erää.

1 tykkäys

En nähnyt minäkään alkua. Hyvää peliä, Laaksonen hallitsi neljättä erää aika suvereenisti. Toivottavasti viides jatkuu samalla lailla. Laaksonen voi pitää pelin rystykulmassa ja heitellä sinne slaissia, johon De Minaur ei keksi mitään vastausta, ja odotella sopivaa paikkaa hyökätä.

2 tykkäystä

Huomasin ihan saman, että tämä taktiikka toimii todella hyvin. Heti, kun Henri kääntää kämmenkulmaan, niin on ongelmissa.

Kämmeneltä tuli Henrille paljon helppoja virheitä, osaksi ehkä kun yrittää useasti kiertää kämmenelle , mutta sen johdosta myöhässä.

Hieno 4 tunnin urakka Henriltä , mutta ei aivan riittänyt paukut tiukoissa paikoissa.

1 tykkäys

Kolmannen erän tiebreakissa riitti paukut todella tiukassa paikassa. Viidennessä ei riittänyt mutta 3. ja 4. erässä erittäin kyömähermoista peliä ratkaisuhetkillä.

2 tykkäystä

Winnereissä Laaksonen voitti 65-26. :muscle: Viidennessä erässä tuli väsyneen miehen virheitä.

2 tykkäystä

19v Popyrin ATP149 johtaa ATP8 Thiemiä vastaan erin 2-0. Ei siitä niin kauaa ole kun tämä Ruusuvuoren ikätoveri oli Emilin takana ATP-rankingissa, mutta nyt on jo ikäluokan top3 nimi yhdessä Shapovalovin ja maanmies de Minaurin kanssa.

Popyrin toki 2017 RG junnuvoittaja ja sikäli Emilin edellä kyllä aiemminkin ollut.

Kolme 19-vuotiasta 3.kierroksella? Milloin viimeksi :thinking:

Vai kääntyykö vielä Thiemille. Itävaltalainen luovutti.

1 tykkäys