US Open 2016

No jospa minä avaan tämän ketjun parilla vaatimattomalla huomiollani. Kärkipelaajista turnauksesta siis puuttuvat vain Federer (ATP 3) ja Berdych (ATP 8). Kaaviosta pikaisesti pisti silmääni, että Djokovic on kohtaamassa heti toisella kierroksella Veselyn, joka on yksi viidestä Djokon voittaneesta pelaajasta tällä kaudella. Tosin Veselyn viime aikojen esitykset eivät anna erityistä syytä uskoa tämä toistumiseen. Djokovicilla on tuntunut olevan ongelmia tenniskentän ulkopuolella (“private issues”), joten saapa nähdä mihin vireeseen on nyt itsensä saanut.

Kakkossijoitetun Andy Murrayn kaavio näyttää kyllä melko helpolta pitkälle eikä vielä neljännelläkään kierroksella Feliciano Lopezia hankalampaa näytä olevan vastassa. Jospa sieltä joku nuori, kuten Coric, kuitenkin tulisi kiusamaan Andyä. Välierissä Andyä haastaa kenties Nishikori, joka tosin äskettäin olympialaisissa ei pystynyt kummoiseen taisteluun.

Ja tietysti olympilaisten finalisti Del Potro, jolle aivan oikein annettiin villi kortti turnaukseen, tulee olemaan mielenkiintoinen seurattava.

1 tykkäys

Ernesti Eskobedöö voittaa tänään Lackon, siitä kaikille vedonlyönti vihje kiinni. Jos en ole ihan väärässä niin sai tuon USTA:n wildcardin tähän skabaan. Myöskin Tiafoen uskon pelaavan tiukan matsin Isneriä vastaan, vaikka menisikin suorissa erissä.

Tiafoe syötti jo matsia himaan viidennessä, mut Iso-Jompe breikkas…

Kolmas kaavioneljänneshän näyttää varsin mielenkiintoiselta. Korkeimmalle sijoitettuina Thiem ja Wawrinka, parhaat nuoret pelaajat Kyrgios ja Zverev, ja vielä pakkaa sekoittamassa del Potro. Toivotaan, että toinen noista nuorista nappaa semipaikan. Wawrinkaan en ainakaan tällä hetkellä usko.

Kätevä tuo unibetin-striimi kun voi katsoa 4 matsia samaan aikaan, 4 centtiä rahaa tilillä ja striimi toimii:

Eikö kannattaisi panostaa vaikka sitten vaan GS-kisojen aikaan muutama lantti Eurosport-playeriin, niin näkisi kaikki tv-kentät HD-laadulla ja isolla ruudulla, ja 3/4 GS-kisasta siis :wink:

Ai niin, en mä edes muistanut koko asiaa että sekin olisi.

Ryan Harrison laittoi Raonicin katsomoon. Odotan mielenkiinnolla syväluotaavaa analyysia taholta, jonka mielestä Ryan on Challenger-jyräksi taantunut entinen lupaus, ja Novak Djokovic lähes jumalainen hahmo, jonka (aiheellinenkin) arvostelu saa aikaan Federerin “fanipoika”-kuittailuja. Hardcourter, miten on?

Eikös hän kutsunut Harrisonia “väläyttelijäksi”. Nyt nähtiin yksi väläytys :wink:

1 tykkäys

Juurikin näin. Turha edes yrittää selittää FF:lle kun ei rautalanka riitä :wink: Ryanista ei edelleenkään koskaan tule mikään vakituinen top-20/30 pelaaja tästä voisin vaikka lyödä vetoa. Eli ei niin jätti yllätys tämä ollut, kun kaveri tuli karsinnoista läpi ja näytti jo ekalla kierroksella motivoituneelta kotiyleisön edessä. Ja vastassa nyt ei ollut mikään maailman paras palauttaja, vaan kaksi hyvää syöttäjää kovalla alustalla.

Paljonko lyödään vetoa? Ja jos rautalangasta alat puhua, niin omien kirjoitustesi jumiutuminen samoille raiteille on kyllä omaa luokkaansa. Hymiön laittaminen perään kun ei aikuisten keskustelussa muuta kirjoituksen sisältöä…

Ryan Harrison voitti yhdellä jalalla pelanneen Raonicin ja täällä ammutaan ilotulitusraketteja?

Jep Taitopellaajan hehkutuksia vielä odotellessa (hymiö).

Ja FootFaultille, niin voisin lyödä vetoa kanssasi vaikka 100 eurosta jos kyseessä olisi joku max. vuoden kestävä veto, mutta kun tuo voi tapahtua vaikka 4-5 vuoden päästä että tämä jenkkiturhake saavuttaa sen top-20 rankingin ja se vielä etä pysyisi siellä vaikkapa vuoden ajan. Ja itekin epäilin tuota Raonicin loukkaantumista, koska miehen ei käytännössä pitäisi hävitä kenellekään erää kovalla 6-1 kunnossa ollessaan, ei siis edes top-3 pelaajille jostain Harrisonista puhumattakaan. Mutta en sanonut mitään, koska en matsia nähnyt.

Edit. toki olen tietoinen ja juuri muistin, että joskus männä aikoina Rao on hävinnyt mm. Nishikorille jossain Tokio Openissa taisi olla vielä finaalissa erän 6-0. Mutta nykypäivänä miehen peli on niin paljon monipuolisempaa, varsinkin baselinelta että ei pitäisi hävitä noin rumilla lukemilla ja tuollaisella syöttöarsenaalilla.

Sade viivästyttää pelejä USOpenissa. Niinpä Henrin nelinpeliottelun alku viivästyy yön tunneille.

Hurjavireinen Ryan Harrison tasoittamassa erät kyproslaista liimalettiä vastaan!

2 tykkäystä

Oh really? Taitaa olla 2-0, joten asiat palaamassa päiväjärjestykseen ja turhat hehkutukset jäävät taas vähäksi aikaa.

Kai sen nyt jokainen näkee että pappa hyytyy nuorehkon jenkin käsittelyssä?

Palaamassa päiväjärjestykseen? Baghdatis ei ole tällä vuosikymmenellä päässyt kertaakaan neljännelle kierrokselle Grand Slameissa. Kyllä kyproslaisen voitto olisi isompi yllätys.

Oisit sitten lyönyt sen kuuluisan kivitalon Harrisonille kun oli altavastaaja vedonlyönti markkinan mukaan. Nää on aina näitä kun fanipojat tulevat antamaan subjektiivisia näkemyksiään vailla minkäänlaista faktapohjaa. Koska minä väitän että vedonvälittäjät ja markkina tietää paremmin kuin sinä kumpi on suurempi “yllätys”, koska siellä ihan ammattilaiset puuhaavat näiden kertoimien takana. Toisaalta veikkaan että taas ihan turha aihe sinulle vääntää, mutta yhdellä toisella hieman suuremmalla urheilu-aiheisella foorumilla oli tämän samankaltainen väittely, kun siellä fanipojat väittivät että Saksa on 100% varma Euroopan mestari ja että esim. Ranskalla välierässä ei tule olemaan mitään palaa.

edit. Harrisonin GS-recordihan se vasta viime vuosilta näyttääkin kovalta. nopealla vilkaisulla ei kertaakaan 1.kierrosta pidemmälle viimeisenä kolmena vuonna yhdessäkään GS-kisassa, ennen tätä (ja tähän pakolliset hymiöt perään :smiley: :smiley: ) Siinä se vasta huippulupaus todella onkin, ja lupaukseksi tulee jäämäänkin luultavasti.

Sen sijaan Jack Sukka Sockia pitää hehkuttaa hieman. Siinä on kyllä kaveri jolla on asenne kunnossa, ja jolta voi jotain odottaa tulevaisuudessa luultavasti näiltä Amerikan kovilta kentiltä ja nimenomaan US Openissa. Maybe next Andy Roddick (?) No ehkä ei ihan.