Wimbledon 2023

Djokovicille ei alkukierroksilla mitään edes potentiaalista uhkaa, kun vastaan ei tule kovasyöttöisiä hyviä ruohopelaajia. 4. kierroksella voi tulla Hurkacz, mutta hän on ollut aika heikossa vireessä viime kuukaudet. Puolivälierissä voisi tulla Kyrgios, mutta hän on puolikuntoinen tällä hetkellä, tai Bublik. Bublik on huippuvireessä ja periaatteessa sellainen pelaajatyyppi, joka voi horjuttaa Djokovicia ruoholla, mutta tuossa vaiheessa keskuskentän ruoho on jo niin kulunut ja hidas, että Djokovic pystyy luultavasti neutraloimaan Bublikin syötön liian hyvin.

Ts. pitääkö tässä jo onnitella Djokovicia 24:nnestä grand slam tittelistä?

2 tykkäystä

Jos finaalissa vastassa on Alcaraz tai Rune, niin kyllä heistä siinä vaiheessa varmasti haastetta on. Mutta enpä tiedä selviääkö kumpikaan sinne.

Emil kohtaa Wawrinkan eka kierroksella, uhka vai mahdollisuus?

1 tykkäys

Hurkacz pelaa nopeesti Ramos-Vinolasia vastaan, kohta 3 erää ja reilu 1,5 tuntia…!

1 tykkäys

Oliko siis tänään Stan the Manin uran viimeinen matsi Wimbledonissa?

1 tykkäys

Veikkaan että näin tulee tapahtumaan :finland::tennis::+1:

1 tykkäys

En usko. 2024 Olympialaiset RG:ssä. Jos jotain pitäisi arvuutella, niin Olympialaisten jälkeen kotiyleisön edessä lokakuussa Baselissa.

Entä Wawrinkan viimeinen ottelu Wimbledonissa? - mistä nyt on puhe.

Tästä tulikin mieleeni, että kuinkahan monta kertaa on massalla ratkaistu olympiamitalit? 1992 ainakin muistaakseni, Barcelonassa.

Vastataan sen verran itselleni, että näköjään 1924 edeltävän kerran. Oli siinäkin mielessä merkityksellinen turnaus, että tennis poistui tämän jälkeen 64 vuoden ajaksi olympialaisista (toki pari kertaa oli näytöslajina, 1968 ja 1984).

Ja ensi vuonna 100-vuotisjuhlat Pariisissa. :slight_smile:

1 tykkäys

Vielä ei ole ollut oikein kunnon maraton-vääntöjä tänään, mutta Mmoh - Auger-Aliassime on kolmannen erän TB:ssä ja 3h15min on lätkitty.

1 tykkäys

Miksei pelit ala? Lontoossa ei sada tällä hetkellä, ja matsien piti alkaa jo 13.00. Livescoressa eikä Wimbledonin omilla sivuilla ole myöskään ilmoitettu muutoksista aikatauluun.

Kevyttä sadetta joku kirjoitti Twitterissä.

1 tykkäys

Ok, kiitos tiedosta. Katsoin itse vaan Forecan appista ettei pitäisi sataa. Eiköhän ne kohta pääse aloittamaan.

Thiem vs Tsitsipas viides erä on serve 3-4, 5-6. Tsitsipas voitto viidennen erän mtb 10-8

2 tykkäystä

Seurailin OOP:tä. Erikoista, että joissain kentillä pelit on jo ohi (kenttä 14), mutta seuraava peli on peruttu tältä illalta. Taas kentällä 9 on Ivashka-Coria neljännessä erässä (kylläkin päättymässä). Tämän jälkeen pelataan to finish O’Connel-Medjenovic 7-5, 1-0… Ja tämänkin jälkeen on yksi naisten peli ohjelmassa.

Onko siis osa kentistä valaistu vai mitä?

Ja Sinner - Swatchmann suspended kahden erän jälkeen. Cecchinato-Jarry vasta aloitettiin ja naisissa Golubic-Scmiedlova on lämmittelyvaiheessa.

Eubanks jatkaa hyviä otteita ja ekalla kierroksella Monteiro nurin neljässä.

Ymer nousi 0-2:sta 3-2 voittoon, viimeinen erä helposti 6-2. Ei Ymer kai ole Ruusuvuorta parempi pelaaja, mutta jotenkin kyllä paremmalta näytti ainakin tänään hänen ruohopelinsä, kun katsoin viimeistä kolmea erää jonkin verran. Enemmän ideaa pelaamisessa. En nyt sen syvempää analyysiä tässä vaiheessa keksi, että miksi Ymer ottaa tällaisen voiton ja menee 3. kierrokselle, kun Ruusuvuorella ei ole vielä yhtään tällaista suoritusta grand slameissa.

Tosin Fritz myös pelasi vähän vaisusti, syötössäkään ei ole hänellä jostain syystä samanlaisia tehoja kuin on parhaimmillaan on ollut.

2 tykkäystä

Ymer suorastaan flowssa ainakin siitä neljännen erän murrosta eteenpäin. Pelasi rohkeasti, ei missannut mitään ja loistavia linjalyöntejä yms. Selkeästi tuntui luottavan lyönteihinsä.

2 tykkäystä

Ymer on aina ollut vähän inhokki pelaaja kiertueella. Pelannut tappavan tylsää takakenttäpeliä todella syvällä. Nyt kuitenkin Wimbledonissa on jotain käynyt (flow?) ja pelaa todella rohkeaa tennistä. Toki oli kyllä Fritziä vastaan purjeissa kaksi ensimmäistä erää.

Broady tiputti Ruudin. Oli suorastaan häpeällinen tuo viides erä Broadylle 6-0. Norjalainen lähes tulkoon heitti ensimmäisen menetetyn syötön jälkeen hanskat tiskiin.

Wawrinka 3.kierrokselle ja ai että mikä namipala Djokovicia vastaan olkookin sitten 3-0 Djokolle.

1 tykkäys

Taitaa Mickekin nousta 50 sakkiin. Kaikki pohjoismaat siellä, Norja ja Tanska jopa top-10. Eiköhän hiljalleen voitais toivoa näillekin kulmille uusia ATP- kisoja?

1 tykkäys

Oliko Ruudilla joku jalkaklemppa? Muuten ei järkee.